Λεβερκούζεν - Γκλάντμπαχ 5-0 (gTV)

Λευτέρης Ντανοβασίλης
Λεβερκούζεν - Γκλάντμπαχ 5-0 (gTV)

bet365

Η εκπληκτική Λεβερκούζεν προσγείωσε την Γκλάντμπαχ του Σούμπερτ, διαλύοντάς την με 5-0! Χατ τρικ ο Ερνάντες, δύο γκολ ο Κίσλινγκ.

Ήταν δεδομένο ότι το εκπληκτικό σερί της Γκλάντμπαχ (8 νίκες, 2 ισοπαλίες) κάποια στιγμή θα έφτανε στο τέλος του. Ο Σούμπερτ και οι παίκτες του, όμως, έπεσαν εντυπωσιακά. Τσιτσαρίτο και Κίσλινγκ διέλυσαν την άμυνα της Μπορούσια και οδήγησαν την Μπάγερ στη μεγάλη νίκη με 5-0!

Οι παίκτες του Σμιντ έδειχναν από το ξεκίνημα να πατάνε καλύτερα και ήταν πιο επιθετικοί. Το ματς κυλούσε χωρίς πολλά-πολλά μέχρι το 27’, όταν ο Ντρμιτς έχασε την πρώτη ευκαιρία. Και στιγμές αργότερα οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα. Στο 30’ μετά από σέντρα του Χίλμπερτ από δεξιά, ο Κίσλινγκ με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-0 με το πρώτο του γκολ μετά τον περασμένο Αύγουστο! Στο 38’ ο Κορμπ έφτασε πολύ κοντά στην απάντηση, όμως δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μετά την εξαιρετική του προσπάθεια, πριν ο Τσαλχάνογλου στείλει την μπάλα στο δοκάρι του Ζόμερ από πολύ δύσκολη γωνία, για να μείνει το 1-0 μέχρι το ημίχρονο.

Ο ρυθμός στην επανάληψη ήταν εξαιρετικός, με τον Μπελαράμπι να χάνει τεράστια ευκαιρία στην αντεπίθεση στο 48’, στέλνοντας την μπάλα άουτ, πριν χάσει άλλες δύο ευκαιρίες (50’, 51’). Από την άλλη πλευρά, ο Ράφαελ έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση στο 55’, όταν μετά το φάουλ του είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Λένο, πριν έρθει η καταστροφή για την Γκλάντμπαχ.

Στο 63’ ο Ερνάντες πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με ατομική προσπάθεια και τα πάντα τελείωσαν. Οι παίκτες του Σμιντ πήραν αυτοπεποίθηση και ό,τι και να δοκίμαζαν κατέληγε στα δίχτυα. Στο 66’ μετά από κόρνερ του Τσαλχάνογλου ο Κίσλινγκ με κεφαλιά έκανε το 3-0, ενώ στο 75’ μετά από πάσα του τελευταίου, ο Ερνάντες γύρισε πολύ ωραία λίγο έξω από την περιοχή και με σουτ αιφνιδίασε τον Ζόμερ για το 4-0! Ο Μεξικανός έκανε χατ τρικ στο 76’ μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια για το τελικό 5-0 στην καλύτερη φετινή εμφάνιση της Λεβερκούζεν!

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα