Κατά BBC και FA οι οπαδοί της Λίβερπουλ

Κατά BBC και FA οι οπαδοί της Λίβερπουλ

Gazzetta team
Κατά BBC και FA οι οπαδοί της Λίβερπουλ

bet365

Έντονες είναι οι αντιδράσεις των φίλων της Λίβερπουλ για την απόφαση να διεξαχθεί Παρασκευή (8/1) το παιχνίδι με την Έξετερ για το FA Cup, κατηγορώντας την ομοσπονδία και το BBC για έλλειψη σεβασμού προς στο φίλαθλο κοινό.

Η απόφαση να οριστεί το παιχνίδι καθημερινή, σημαίνει ότι πολλοί φίλοι της Λίβερπουλ θα πρέπει να πάρουν τη σχετική άδεια από τις δουλειές τους για να ταξιδέψουν 500 μίλια και στην επιστροφή δεν θα υπάρχει τρένο για να τους φέρει πίσω.

«Η απόφαση δείχνει την περιφρόνηση και την έλλειψη σεβασμού απέναντι στους ποδοσφαιρόφιλους» δήλωσε ο εκπρόσωπος του γκρουπ Spirit of Shankly, προσθέτοντας: «Είναι μία φυσική εκδήλωση της απληστίας τους. Για το BBC, το να προγραμματίσει ένα παιχνίδι το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο μόνος τρόπος να φτάσεις εκεί είναι με αυτοκίνητο ή λεωφορείο, δείχνει ότι δεν ενδιαφέρονται για το αν οι φίλαθλοι μπορούν να πάνε και να επιστρέψουν με ασφάλεια σε μία αξιοπρεπή ώρα. Είμαστε ανήμποροι σχετικά, αλλά νομίζω ότι αυτό θα έχει αρνητικό αντίκτυπο σε πολλούς φίλους της Λίβερπουλ που δεν θα πάνε και αυτό δεν έχει να κάνει με τη διαδρομή. Είναι ότι θα πρέπει να πάρουν ρεπό την Παρασκευή και αυτοί που δουλεύουν Σάββατο θα πρέπει να πάρουν δύο μέρες. Θα το παρακολουθήσουμε μάλλον απότο σπίτι και ήδη μέλη της επιτροπής μας εξήγησαν ότι δεν μπορούν να πάρουν δύο μέρες ρεπό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα