Βενγκέρ: «Ο Ζιρού από τους καλύτερους στην Ευρώπη»

Gazzetta team
Βενγκέρ: «Ο Ζιρού από τους καλύτερους στην Ευρώπη»

bet365

Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν έδειξε φειδώ στα σχόλιά του για τον Ολιβιέ Ζιρού, τον οποίο τοποθέτησε ανάμεσα στους κορυφαίους στράικερ στην Ευρώπη.

«Αν δείτε τα γκολ που έχει πετύχει, του αξίζει η αναγνώριση. Και δεν είναι μόνο σκόρερ. Δουλεύει πολύ για την ομάδα. Είναι μέσα στους καλύτερους επιθετικούς στην Ευρώπη» δήλωσε ο Αλσατός, λίγες μέρες μετά το πρώτο χατ-τρικ του συμπατριώτη του με τη φανέλα της Άρσεναλ, σημειώνοντας πως το όνομά του πρέπει να βρίσκεται δίπλα σε αυτά των κορυφαίων στη γηραιά ήπειρο: «Φυσικά. Και ο Γουόλκοτ βεβαίως. Έχουμε τον Γουόλκοτ, τον Ζιρού και τον Σάντσες, που όλοι μπορούν να σκοράρουν. Και οι τρεις έχουν διαφορετικά στιλ, κάτι που επίσης είναι πολύ σημαντικό».

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Γιόβετιτς σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Ιντερ.

Ερωτηθείς για τους λόγους που ο Ζιρού έχει υποτιμηθεί, εξήγησε: «Πιστεύω επειδή δεν είναι φαντεζί και κάνει λιγότερο εντυπωσιακές ενέργειες, λαμβάνει λιγότερη αναγνώριση. Η κεφαλιά που κάνει στο πρώτο γκολ με τον Ολυμπιακό, δεν παίρνει αναγνώριση, αλλά ήταν εκεί, έπιασε την κεφαλιά και πέτυχε ένα πολύ σημαντικό γκολ. Δεν είναι ο παίκτης που θες στην αντεπίθεση. Γι' αυτό και κόντρα στην Μπάγερν έπαιξα με τον Γουόλκοτ, αφού ήξερα ότι θέλαμε να φύγουμε μπροστά με ταχύτητα. Όταν κυριαρχείς τα παιχνίδια και χρειάζεσαι μία παρουσία στο κουτί, δεν υπάρχει καλύτερος από τον Ολιβιέ».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα