Μοναδικός απών ο Βαλιός στην Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Μοναδικός απών ο Βαλιός στην Καλλονή

bet365

Ο Βαλιός ήταν η μοναδική σημαντική απουσία της Καλλονής στην προπόνηση της Παρασκευής (11/12). «Πετάει» για Αθήνα η αποστολή το πρωί του Σαββάτου (12/12).

Την προετοιμασία της για το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι συνέχισε την Παρασκευή (11/12) η Καλλονή. Αυτό έγινε με μία προπόνηση, από την οποία απείχε μόνο ο Στρατής Βαλιός, καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ενώ ο νεαρός Ξυδάς απουσίαζε με άδεια.

Από τη μεριά του, ο Μπουρούς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο και συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα, που περιελάμβανε αμυντική τακτική, τελειώματα φάσεων και οικογενειακό διπλό.

Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Μυτιλήνης θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το πρωί του Σαββάτου (12/12) και εν συνεχεία ο Θαλής Θεοδωρίδης θα ανακοινώσει την αποστολή, που θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα και το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα