Οι απουσίες φέρνουν βασικό τον Βασιλείου

Νίκος Τσιώκος
Οι απουσίες φέρνουν βασικό τον Βασιλείου

bet365

Οι απουσίες των Κάπελ, Μαρκόφσκι φέρνουν τον Στέλιο Βασιλείου στην αρχική ενδεκάδα του Παναιτωλικού για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Στους δύο βασικούς επιθετικούς του δεν μπορεί να υπολογίζει ο Γιάννης Ματζουράκης για το ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι Μάρκο Μαρκόφσκι και Λεάντρο Κάπελ έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή τους, ενώ και να βρίσκεται στην αποστολή δύσκολα θα δούμε στο αρχικό σχήμα τον Ανρί Καμαρά, ο οποίος επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς την Πέμπτη (10/12).

Έτσι, για τη γραμμή κρούσης μένει ο Στέλιος Βασιλείου, που πιθανότατα θα πάρει θέση στη βασική ενδεκάδα για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα και για τρίτη σε όλες τις διοργανώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η τελευταία συμμετοχή του 24χρονου φορ ως βασικός ήταν στις 4 Δεκεμβρίου 2014 στο πρωτάθλημα κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο, όπου αντικαταστάθηκε από τον Άλβες στο 65', και στις 3 Δεκεμβρίου 2015 στο Κύπελλο με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, ματς που... έβγαλε καθ' όλη τη διάρκεια του.

Μάλιστα, στο εν λόγω παιχνίδι σημείωσε και το μοναδικό του τέρμα με τη φανέλα των «καναρινιών», ενώ στα υπόλοιπα 17 πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα