Κλέο: «Γνωρίζω για ΑΕΚ και θέλω...»

Κλέο: «Γνωρίζω για ΑΕΚ και θέλω...»

Κλέο: «Γνωρίζω για ΑΕΚ και θέλω...»

bet365

Οι Βραζιλιάνοι τον στέλνουν στην ΑΕΚ, με τον Κλέο να επιβεβαιώνει στο Gazzetta.gr το... φλερτ, αλλά και την επιθυμία του να φορέσει τα κιτρινόμαυρα!

Ο 30χρονος επιθετικός της Ατλέτικο Παραναένσε βρίσκεται μια ανάσα από την Ενωση σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, αφού στόχος του είναι να επιστρέψει στην Ευρώπη! Ωστόσο, ο ίδιος με δηλώσεις του στο Gazzetta.gr επιβεβαίωσε ενδιαφέρον, όχι όμως και... συμφωνία! «Γνωρίζω για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, με έχουν μεταφέρει αυτή την προοπτική και πραγματικά μόνο χαρούμενο με κάνει. Η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο club, έχει υψηλούς στόχους και έναν εξαιρετικό προπονητή που μπορεί να πετύχει πολλά. Ομως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κάτι επίσημο! Τον Γενάρη θα είμαι ελεύθερος και η Αθήνα είναι μια εξαιρετική προοπτική για μένα. Επαναλαμβάνω όμως πως δεν έχω κάτι επίσημο στα χέρια μου όπως γράφτηκε στην πατρίδα μου»!

Οι συμπατριώτες του τονίζουν πως έχει πάρει ήδη πληροφορίες από τον Ροντρίγκο Γκάλο και δεν θέλει να ανανεώσει με την Παραναένσε!


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα