Προπόνηση στον Ασπρόπυργο για Ατρόμητο

Προπόνηση στον Ασπρόπυργο για Ατρόμητο

Επιστροφή στον Ασπρόπυργο για τον Ατρόμητο, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για να γίνει εκεί η σημερινή προπόνηση των Περιστεριωτών.

Προπόνηση στον Ασπρόπυργο για Ατρόμητο

Με προπόνηση στον Ασπρόπυργο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για το ματς με την Καλλονή. Οι Περιστεριώτες επέστρεψαν εκεί, αφού ολοκληρώθηκαν οι εργασίες, και μπήκαν στο τελικό στάδιο ενόψει του αγώνα της Κυριακής (13/12).

Το πρόγραμμα διεξήχθη δίχως προβλήματα, με όλους τους παίκτες να δίνουν το παρών να είναι στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα. Βέβαια, ο τεχνικός του συλλόγου των δυτικών προαστίων δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γοδόι, Λαζαρίδη, αφού είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών.

Έτσι, η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση στον Ασπρόπυργο το πρωί του Σαββάτου (12/12) και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή. Τέλος, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με την ομάδα της Μυτιλήνης θα γίνει αύριο και ανήμερα του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι αύριο (Σάββατο) θα λειτουργήσει από τις 10.00 μέχρι τις 14.00 για την πώληση των εισιτηρίων του αγώνα με την Καλλονή.

Την Κυριακή (ημέρα του αγώνα) η πώληση εισιτηρίων θα γίνει ως εξής:

Γραφείο Διαχείρισης (Θύρα 2): Από τις 10.00 μέχρι τις 17.15.

Θύρες 4 και 7: Από τις 15.15 μέχρι τις 17.15.

Best of internet