Αναγέννηση Καρδίτσας - Λάρισα 1-1 (vid)

Νίκος Μαρούδας
Αναγέννηση Καρδίτσας - Λάρισα 1-1 (vid)

bet365

Η Λάρισα συνεχίζει να προβληματίζει με τις εμφανίσεις της και μετά από τις Παναχαϊκή και Κέρκυρα, άφησε βαθμούς και στο παιχνίδι με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα μετά το εκτός έδρας 1-1, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να πέσει από την κορυφή για πρώτη φορά φέτος.

Νέο στραβοπάτημα για την Λάρισα, που για τρίτο σερί ματς έμεινε μακριά από τις νίκες και πλέον βλέπει την πρώτη θέση να μην είναι καθόλου σίγουρη... Οι Λαρισαίοι, έμειναν στο 1-1 με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα και τα Τρίκαλα με νίκη την Κυριακή απέναντι στην Λαμία πατούν κορυφή.

Το παιχνίδι άρχισε με την Αναγέννηση να απειλεί στο 7' με τον Μπιτέλη, αλλά μετά το πρώτο δεκάλεπτο η Λάρισα πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων χάνοντας την πρώτη καλή της ευκαιρία με τον Μαρουκάκη στο 16'. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, είχε και κάποιες άλλες ευκαιρίες που πέρασαν ανεκμετάλλευτες, με τους φιλοξενούμενους τελικά να φτάνουν στο 0-1 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με την γκολάρα του Μπουντόπουλου.

Στην επανάληψη, η Λάρισα συνέχισε να έχει μια μέτρια εικόνα, με αποτέλεσμα για ακόμα ένα παιχνίδι να το πληρώσει. Οι γηπεδούχοι, απείλησαν από τα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους, για να φτάσουν στο 61' στο γκολ της ισοφάρισης. Σέντρα του Μπλέντι, μπέρδεμα στην άμυνα της Λάρισας και ο Μαυριάς με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανύμπορου να αντιδράσει Ξενοδόχοφ.

Η ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς, που μόνο ήρεμος δεν μπορεί να είναι πλέον στη θέση του, βγήκε μπροστά αναζητώντας το γκολ της νίκης. Στο 72' έχασε την ευκαιρία του αγώνα, με τον μπόγιοβιτς να πλασάρει πολύ άσχημα όταν βρέθηκε απέναντι στον Κουτσόπουλο, ενώ στο 82' ο Μαρουκάκης έκανε το 1-2, όμως ο διαιτητής έδωσε φάουλ πάνω στον κίπερ των γηπεδούχων. Τελευταία καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο 84', με τον Μαρουκάκη και πάλι να μην μπορεί να κερδίσει τον Κουτσόπουλο.

Αυτό το 1-1 λοιπόν, έριξε την Λάρισα σε μεγαλύτερη κρίση καθώς μετά την ισοπαλία με την Παναχαϊκή και την ήττα από την Κέρκυρα, έμεινε για τρίτο ματς χωρίς τρίποντο και αντίθετα έδωσε μεγάλη χαρά σε άλλους τρεις. Τα Τρίκαλα με νίκη την Κυριακή την περνάνε, ο Απόλλωνας την πιάνει και η Κέρκυρα μειώνει στο -1...

Οι συνθέσεις:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος (58' Πιτταράς), Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Υφαντής (57' Μοσχάκης), Μπλέντι, Τσούκαλος, Μπιτέλης (75' Ακασού), Μαυριάς.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Μασούρας, Μονιάκης, Βέρτζος (6' Γιοβάνοβιτς), Κομεσίδης, Μπανούσης, Ναγιάρ (77' Λαμπρόπουλος), Μπουντόπουλος (70' Μπόγιοβιτς), Ροβίθης, Ουρτάδο, Μαρουκάκης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα