Μουρίνιο: «Ο Ρανιέρι είναι... μίλια μπροστά απ' όλους μας»

Κώστας Ζάλιαρης
Μουρίνιο: «Ο Ρανιέρι είναι... μίλια μπροστά απ' όλους μας»

bet365

Τον προκάτοχό του στον πάγκο της Τσέλσι, Κλαούντιο Ρανιέρι, όσον αφορά τη δική του πρώτη θητεία στους «μπλε», το 2004, αποθέωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο ενόψει της αναμέτρησης με τη Λέστερ.

Ο «special one», χαρακτήρισε απολύτως δίκαιη την ανάδειξη του Ιταλού κόουτς των «αλεπούδων» ως τον καλύτερο προπονητή του μήνα Νοεμβρίου στην Πρέμιερ Λιγκ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το άξιζε και αξίζει πολλά τέτοια βραβεία... Μάλιστα, αν υπήρχε διάκριση για τον καλύτερο προπονητή του πρώτου μισού του πρωταθλήματος, τότε το αξίζει πέρα ως πέρα και όλοι οι υπόλοιποι προπονητές είμαστε μίλια μακριά από εκείνον και τα όσα έχει κάνει η Λέστερ. Θεωρώ ότι όντως είναι διεκδικήτρια του τίτλου και πως η θέση στην οποία βρίσκεται τώρα, δηλαδή η κορυφή, είναι απολύτως φυσιολογική βάσει των όσων έχει κάνει στα παιχνίδια της».

Θα είναι η Τσέλσι αυτή που θα σταματήσει τη Λέστερ του Ρανιέρι; Σε απόδοση 2.10 στην Sportingbet, η νίκη των Λονδρέζων.

Μιλώντας για τη δική του ομάδα, ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν ξεκάθαρος: «Ξέρω ότι χρειαζόμαστε ακόμα αρκετά αποτελέσματα για να ανέβουμε κι άλλο στη βαθμολογία. Ξέρω ότι σαν σύνολο αλλά και σαν μονάδες, οι ποδοσφαιριστές μου είχαν ματς που δεν ήταν καθόλου καλοί, αλλά η εμφάνισή τους απέναντι στην Πόρτο σε ένα ματς με τέτοια πίεση, ήταν ίσως σημάδι της βελτίωσης. Αυτή τη στιγμή μπορούμε να μιλάμε για στόχο τερματισμού στην πρώτη τετράδα, αλλά όχι για κάτι παραπάνω».

Όσον αφορά τη στήριξη που συνεχίζει να απολαμβάνει από τον κόσμο των Πρωταθλητών, ο Μουρίνιο αρκέστηκε να δηλώσει: «Πραγματικά, κάθε φορά που ακούω να φωνάζουν τ' όνομά μου ντρέπομαι γιατί δεν ξέρω πως ν' αντιδράσω και να τους το ανταποδώσω...».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα