«Λάθος του Κοντονή που μίλησε με Μαρινάκη»

«Λάθος του Κοντονή που μίλησε με Μαρινάκη»

«Λάθος του Κοντονή που μίλησε με Μαρινάκη»

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας επιβεβαίωσε ότι χαρακτήρισε λάθος την συνομιλία του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ ανέφερε ότι έχουν γίνει βήματα για την «κάθαρση» του ποδοσφαίρου. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94.6:

-το αν χαρακτήρισε στη Βουλή λανθασμένη την κίνηση του Σταύρου Κοντονή: «Καταρχάς δεν ξέρω τι μου λέτε, διότι υποτίθεται ότι είναι κλειστά όλα. Εγώ την άποψη μου τη λέω στα Όργανα μου, στην Κοινοβουλευτική ομάδα. Πάντως, πιστεύω ότι δεν πρέπει να μιλάμε σε άτομα που έχουν περιοριστικούς όρους. Είτε είναι ο Μαρινάκης, είτε ο Μελισσανίδης, είτε ο Αλαφούζος για να μην το κάνω συγκεκριμένο. Όποιος και να ήταν που έχει περιοριστικούς όρους. Δεν πιστεύω ότι είχε πρόθεση να μιλήσει μαζί του, αλλά παρότι τον πήρε ήταν λάθος το να μιλήσει μαζί του. Δεν θέλω να σχολιάσω τα δημοσιεύματα». 

-το αν έχει σημειωθεί πρόοδος για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Θα το δούμε, έχουν γίνει βήματα, αλλά θα το δούμε στη συνέχεια». 

-το αν θα παίξουν ρόλο οι εκλογές: «Εννοείται ότι αυτό θα το δούμε και από τις εκλογές. Είναι οι ίδιοι παράγοντες στις Ενώσεις τους σαράντα χρόνια. Μίλησα πριν οκτώ μήνες για το αν πρόκειται να φύγει ο κύριος Γκιρτζίκης. Πρέπει να υπάρχει και κώδικας ηθικής. Δεν ήξερε να μου απαντήσει». 

-το ποια είναι τα βασικά προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Τρία είναι τα προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι παράγοντες των μεγάλων ομάδων. Δηλαδή των ομάδων της Σούπερ Λίγκας, η ίδια η Λίγκα και η ΕΠΟ που μεταχειρίζεται τους διαιτητές, αλλά και οι αποφάσεις για τις ποινές. Η ΕΠΟ είναι βασικός άξονας του προβλήματος. Στην ΕΠΟ πρέπει να μετέχουν και οι ποδοσφαιριστές. Γιατί να μην μετέχουν στον ΔΣ της ΕΠΟ; Είναι σωστό να μην αφήνει η ΕΠΟ τους παίκτες να απεργήσουν. Πώς να λειτουργήσει το ποδόσφαιρο με αυτήν την διοίκηση της ΕΠΟ. Εδώ δεν κρατάνε πρακτικά. Για να μιλήσει κάποιος πρέπει να ξέρει να μιλήσει, ξέρεις να μιλήσει αυτός εννοώντας τον Γιώργο Γκιρτζίκη»

Best of internet