Ψηφίζεται το κονδύλι για Αγιά Σοφιά και Λεωφόρο

Gazzetta team
Ψηφίζεται το κονδύλι για Αγιά Σοφιά και Λεωφόρο

bet365

Την επόμενη Πέμπτη θα εγκριθεί και τυπικά από την Περιφέρεια Αττικής το κoνδύλι που αφορά την Αγιά Σοφιά και την Λεωφόρο.

Η Περιφέρεια Αττικής ετοιμάζεται και τυπικά να ανάψει το πράσινο φως για το κονδύλι που αφορούν τα βελτιωτικά έργα σε στο γήπεδο της Λεωφόρου και την κατασκευή του γηπέδου της Αγιάς Σοφιάς. Ήδη η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας έχει εγκρίνει τα ποσά αυτά και αυτό που απομένει είναι η ψήφιση του προϋπολογισμού από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Αυτό αναμένεται να γίνει στην συνεδρίαση της επόμενης Πέμπτης στις 17 Δεκεμβρίου με θέμα την «Έγκριση του Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων Περιφέρειας Αττικής οικονομικού έτους 2016» και την «Έγκριση του Προϋπολογισμού Περιφέρειας Αττικής οικονομικού έτους 2016».

Πλέον, αυτό που απομένει είναι να πάρει η ΑΕΚ στα χέρια της την άδεια και να ξεκινήσει το έργο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα