«Μπλεγμένος» σε υπόθεση με πλαστά συμβόλαια ο Στραματόνι!

«Μπλεγμένος» σε υπόθεση με πλαστά συμβόλαια ο Στραματόνι!

Gazzetta team
«Μπλεγμένος» σε υπόθεση με πλαστά συμβόλαια ο Στραματόνι!

bet365

Σε μπελάδες ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, που σύμφωνα με δημοσιεύματα θα απολογηθεί για εμπλοκή του σε υπόθεση με παράνομα συμβόλαια.

«Δικαστικές περιπέτειες» για τον Αντρέα Στραματσόνι, καθώς, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είναι μεταξύ 9 κατηγορούμενων σε υπόθεση με παράτυπα συμβόλαια, μαζί και με τον Μάρκλο Μότα, που ακούστηκε επίσης για το «τριφύλλι».

Στο κατηγορητήριο με τον Ιταλό τεχνικό βρίσκονται οι Τζίνο Πότσο (ιδιοκτήτης της Ουντινέζε και φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος), Τζουζέπε Μαρότα (γενικός διευθυντής της Γιουβέντους), Μάρκο Μότα (ο δεξιός μπακ που ακούγεται για τον Παναθηναϊκό και του προσάπτεται συνεργασία με τον Πότσο), Φράνκο Κολαβίνο, Κριστιάνο Τζαρέτα, Τζουζέπε Μπότσο, Αλεσάντρο Τζαρμπάνο και Φάμπιο Παράτιτσι.

Άπαντες αναμένεται να απολογηθούν στην πειθαρχική Επιτροπή της ιταλικής ομοσπονδίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα