Αλαφούζος: «Ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί, δώστε τα όλα»

Gazzetta team
Αλαφούζος: «Ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί, δώστε τα όλα»

bet365

Την πίστη του σε τιμωρία του Ολυμπιακού, εξέφρασε στους αρχηγούς του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αλαφούζος, ζητώντας τους παράλληλα την δεύτερη θέση.

Δικαστικές εξελίξεις και τιμωρία του Ολυμπιακού, προανήγγειλε στους αρχηγούς του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αλαφούζος, που την Τετάρτη δείπνισε μαζί τους και είχε την ευκαιρία να κάνει σημαντικές επισημάνσεις! Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «GoalNews», ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ μίλησε στους Ζέκα, Μπεγκ, Λαγό και Κοτσόλη, ζητώντας τους να τα δώσουν όλα στην συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς ακόμα και η δεύτερη θέση μπορεί να τους στείλει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως φέρεται να τόνισε, μέσα στην χρονιά θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στα δικαστικά ζητήματα και περιμένει τιμωρία των «ερυθρόλευκων». Παράλληλα, ο Αλαφούζος τόνισε πως οι στόχοι δεν περιορίζονται στο πρωτάθλημα, αφού υπάρχει και το Κύπελλο, το οποίο και πρέπει να κατακτήσουν.

«Παρά τις τιμωρίες, πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει απ΄το χέρι μας για να βγούμε δεύτεροι στην κανονική περίοδο, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών. Διότι αναμένουμε σημαντικές εξελίξεις στα δικαστικά ζητήματα εντός της χρονιάς και περιμένω πως θα υπάρξει τιμωρία του Ολυμπιακού για το θέμα της εγκληματικής οργάνωσης. Αυτή τη φορά θα γίνουν πολλά πράγματα. Και βεβαίως πρέπει να τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε το Κύπελλο», είπε στους αρχηγούς του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αλαφούζος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα