Πως σκοπεύει να πείσει τον Πουλίδο η Τσίβας

Πως σκοπεύει να πείσει τον Πουλίδο η Τσίβας

Δημήτρης Τομαράς
Πως σκοπεύει να πείσει τον Πουλίδο η Τσίβας

bet365

Η Τσίβας ποντάρει στον πολύ μικρό χρόνο συμμετοχής του Άλαν Πουλίδο στον Ολυμπιακό για να τον πείσει να γυρίσει στο Μεξικό.

Για τον Πουλίδο τα πράγματα στον Ολυμπιακό δεν έχουν εξελιχθεί όπως θα τα περίμενε. Ξέχωρα από το ότι έχει κινηθεί γενικά σε ρηχά νερά, δεν έχει πάρει και ευκαιρίες και ενώ του έχουν προκύψει και τραυματισμοί. Ο Μεξικανός διεθνής περίμενε αλλιώς τα πράγματα και ελπίζει σε καλύτερες ημέρες, που όμως δεν έχουν έρθει ακόμα. Στο Μεξικό δεν τον έχουν ξεχάσει. Η Τσίβας ειδικά.

Η Τσίβας μάλιστα θέλει να δελεάσει για τα καλά τον Άλαν Πουλίδο, προσφέροντάς του και ένα πολύ καλό συμβόλαιο αλλά και δίνοντάς του μεγάλο χρόνο συμμετοχής, έτσι ώστε να δείξει ξανά την αξία του και να μπορέσει να γυρίσει στην Ευρώπη με σαφώς καλύτερες συνθήκες και έχοντας παρακαταθήκη πολλά ματς στα πόδια του (σ.σ. από το πρωτάθλημα του Μεξικού όπου αναδείχθηκε με την Τίγκρες) αλλά μία σημαντική παρουσία. Και βέβαια μέσω των εμφανίσεών του με την Τσίβας να κερδίσει ξανά μία θέση στην Εθνική της χώρας του. Προς το παρόν πάντως ο Πουλίδο περιμένει τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό για να πάρει μετά τις αποφάσεις του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα