Μια - διαφορετική - βραδιά στο «Καραϊσκάκης» (pics)

Δημήτρης Ρούσσος
Μια - διαφορετική - βραδιά στο «Καραϊσκάκης» (pics)

bet365

To φαληρικό γήπεδο φόρεσε τα γιορτινά του, ανέβασε τα ντεσιμπέλ και υποδέχθηκε τους «κανονιέρηδες» της Άρσεναλ και του Αρσέν Βενγκέρ σε άλλη μια λαμπρή ευρωπαϊκή βραδιά! Το gazzetta.gr έζησε μαζί με τη Heineken την εμπειρία του Τσάμπιονς Λιγκ μαζί με τον Ολυμπιακό!

Μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν θετικό για τον Ολυμπιακό, όμως η συμπαράσταση χιλιάδων οπαδών του και το θερμό χειροκρότημα που έλαβαν στο τέλος της αναμέτρησης οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα άφησαν τις καλύτερες υποσχέσεις για τη συνέχεια της παρουσίας των «ερυθρόλευκων» στην Ευρώπη και στο Γιουρόπα Λιγκ. Συνοδοιπόροι των Πειραιωτών ήταν και οι χορηγοί της διοργάνωσης του Champions League, με τη Heineken να δίνει ακόμα πιο πανηγυρικό τόνο στην γιορτή της UEFA!

Το τελικό σφύριγμα του αγώνα με την Άρσεναλ στεναχώρησε τους φίλους του Ολυμπιακού, ωστόσο η εμπειρία της ευρωπαϊκής ατμόσφαιρας ήταν ξεχωριστή από μόνη της. Το gazzetta.gr ο γράφων ως ο τυχερός της «υπόθεσης» έζησε την γιορτή σε κάθε βήμα της. Η άψογη φιλοξενία της Heineken, αλλά και των ανθρώπων της UEFA συνέβαλαν σε μια μαγική περιήγηση στο φαληρικό γήπεδο, του οποίου τις «χάρες» μπορέσα να απολαύσω από πολύ κοντά, από μέσα!

Απ' τις 19.00 το απόγευμα της Τετάρτης, το εντυπωσιακό «Γ. Καραϊσκάκης» με υποδέχθηκε και μου... αποκάλυψε τα ενδότερα του. Αφού μου δόθηκε η διαπίστευση πρόσβασης στους χώρους του γηπέδου, ξεκίνησε η ξενάγηση απ' την εμπειρία της φυσούνας και του μονοπατιού που οδηγεί στον αγωνιστικό χώρο, το οποίο είχα την ευκαιρία να περπατήσω για μέχρι να βγω στον αγωνιστικό χώρο. Οι εντυπωσιακές τοιχογραφίες με τις εμβληματικές μορφές της ιστορίας των Πειραιωτών στους εσωτερικούς χώρους δημιουργούν μια ατμόσφαιρα σύνδεσης με το παρελθόν, ενώ η πλήρέστατη παρουσίαση των χώρων του γηπέδου συνεχίστηκε στα γραφεία εργασίας των δημοσιογράφων που εργάζονται στο γήπεδο, την αίθουσα Συνέντευξης Τύπου, τους χώρους για τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και τις υπηρεσίες κάλυψης του ματς από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Στη συνέχεια, η περιποίηση πέρασε στο υψηλότερο επίπεδο, με δείπνο στο εστιατόριο του γηπέδου. Σε ξεχωριστούς χώρους για καπνίζοντες και μη, με μπουφέ πλήρη από... γευστικούς πειρασμούς, με ωραία μουσική και την απαραίτητη συνοδεία της Heineken και τη θέα των κερκίδων του αγωνιστικού χώρου και των κερκίδων, μπόρεσα να κάνω λίγη ακόμα υπομονή μέχρι να αρχίσει ο αγώνας! Μου προσφέρθηκε η δυνατότητα να προβλέψω το σκορ ημιχρόνου και το τελικό σκορ του αγώνα και να μπω σε κλήρωση για μια φανέλα και μια μπάλα, αν και με το 1-0/ 2-1 δυστυχώς αποδείχθηκα υπερβολικά αισιόδοξος, ενώ το φαγητό διαδέχθηκαν κάθε λογής γλυκά και φρούτα στο εξαιρετικό lounge του γηπέδου! Οι εξαιρετικές κοπέλες που εκτελούσαν χρέη service δεν με άφηναν στιγμή παραπονεμένο, προσφέροντας ένα ακόμη ποτήρι ή μπουκάλι μπύρα!

Λίγο πριν τη σέντρα η ξενάγηση στους χώρους του «Καραϊσκάκης» έφτασε στο τέλος της, αφού «βόλταρα» μια «ανάσα» απ' τον αγωνιστικό χώρο και βιώσα τη μοναδική αίσθηση του να ζεις από τόσο κοντά την παράσταση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης! Οι δημοσιογράφοι στις επάλξεις να ολοκληρώνουν το pre - game, οι ποδοσφαιριστές να εντείνουν την προθέρμανση τους και οι κερκίδες να γεμίζουν. Η θέα όλων αυτών μέσα απ' το γήπεδο, όταν πατάς χορτάρι, είναι τελείως διαφορετική απ' την αίσθηση της εξέδρας, αφού αισθάνθηκα πως συμμετέχεις ενεργά σε ό,τι γίνεται, όντας πάντα δίπλα στη δράση! Με όπλο τη φωτογραφική μηχανή κατέγραψα τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε με τη βοήθεια της Heineken, ενώ το σουβενίρ που απέκτησα μετά το τέλος του αγώνα, μια επίσημη μπάλα απ' την προθέρμανση των ποδοσφαιριστών, με έκανε να νιώσω, έστω, για λίγο, πρωταγωνιστής!

H UEFA με τις μαγικές της πινελιές προσφέρει μεγαλύτερη ώθηση στο ποιοτικότερο ποδοσφαιρικό προϊόν του πλανήτη, το Champions League και χορηγοί όπως η Heineken στέκονται δυναμικά στο πλευρό της!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα