Σίλβα: Ανοίγει το rotation και παίρνει αποφάσεις...

Δημήτρης Τομαράς
Σίλβα: Ανοίγει το rotation και παίρνει αποφάσεις...

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα έχει την πρόθεση να ανοίξει το rotation για να δει επακριβώς σε πόσους παίκτες μπορεί να ποντάρει και να πάρει μετά τις αποφάσεις του για τον Γενάρη. Διεργασία για τρεις θέσεις.

Ο Πορτογάλος έχει την πρόθεση στο προσεχές διάστημα μέσω του Κυπέλλου αλλά και του πρωταθλήματος να κάνει και τις δοκιμές του σε πρόσωπα που δεν έχουν πάρει επαρκή χρόνο συμμετοχής. Έτσι και θα ανοίξει το rotation και θα δει και πιο καλά σε ποιούς θα μπορεί να ποντάρει και για την συνέχεια. Εξάλλου μετά ο Μάρκο Σίλβα θα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του για τον Γενάρη και τις τυχόν αποχωρήσεις ή προσθήκες.

Οι διεργασίες που γίνονται πάντως -εφόσον προχωρήσει ο σχεδιασμός- είναι για έναν παίκτη πίσω από τον φορ και έναν κεντρικό αμυντικό ενώ για την επίθεση πάντα υπάρχει η περίπτωση του Απόστολου Βέλλιου, για την οποία διαβάσατε πρώτοι από το Gazzetta.gr. Τον φορ του Ηρακλή ο Ολυμπιακός συνεχίζει να τον έχει σε καθεστώς παρακολούθησης με τον γηραιό ως γνωστόν να έχει διαψεύσει πως του έχει γίνει κρούση από τους πρωταθλητές Ελλάδας (σ.σ. κάτι που έτσι και αλλιώς δεν έχει αναφερθεί πουθενά). Το όνομα του Βέλλιου έχει συνδεθεί και με ΑΕΚ αλλά και με τον ΠΑΟΚ.

Για τους Πειραιώτες βέβαια βασικό ρόλο θα παίξει και το ποιοί παίκτες μπορεί να αποχωρήσουν...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα