Ετοιμάζει την μεγάλη «βόμβα» η Γιουνάιτεντ!

Gazzetta team
Ετοιμάζει την μεγάλη «βόμβα» η Γιουνάιτεντ!

bet365

Την μεταγραφή-βόμβα ενός εκ των Κριστιάνο, Νεϊμάρ ή Μπέιλ «δουλεύει» η Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με έγκυρα δημοσιεύματα από την Μ. Βρετανία.

Τον... υπερ-παίκτη που θα κάνει την διαφορά θέλει η Γιουνάιτεντ για να επιστρέψει στην κορυφή και όπως φαίνεται, είναι έτοιμη να τον κάνει δικό της! Κριστιάνο, Νεϊμάρ και Μπέιλ, είναι οι τρεις περιπτώσεις που, σύμφωνα με το απόλυτα έγκυρο ρεπορτάζ των «times», οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να κάνουν δικούς τους. Και όχι απλά τους θέλουν στην θεωρία, αφού ήδη έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν την κάθε περίπτωση ξεχωριστά,με στόχο να φέρνουν έναν εξ αυτών το καλοκαίρι στο Μάντσεστερ.

Τα τελευταία χρόνια και μετά την φυγή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, η Γιουνάιτεντ ανανέωσε ριζικά το ρόστερ της, με αποτέλεσμα να της λείπουν τα μεγάλα αστέρια. Πλέον, αφούχτίστηκε ο κορμός, ο οποίος είναι αναμφίβολα πλούσιος σε ταλέντο, λείπει ο παίκτης που θα κάνει την διαφορά και θα δώσει - ξανά - την απαραίτητη λάμψη.

Πάντως, επειδή αυτές οι περιπτώσεις έχουν αντικειμενικά μεγάλο βαθμό δυσκολίας, υπάρχουν και άλλοι παίκτες που απασχολούν τους Άγγλους, όπως ο Λεβαντόφσκι και Χάρι Κέιν, που δεν είναι, όμως, πρώτοι στην λίστα. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι δικές τους περιπτώσεις είναι εύκολες.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα