Μπρειντενρέιτερ: «Ελέγχαμε πλήρως το ματς»

Μπρειντενρέιτερ: «Ελέγχαμε πλήρως το ματς»

Μπρειντενρέιτερ: «Ελέγχαμε πλήρως το ματς»

Ο Αντρέ Μπρειντενρέιτερ επισήμανε πως η ομάδα του έλεγχε πλήρως την αναμέτρηση στην Τρίπολη και ότι η Σάλκε σημείωσε και ωραία γκολ.

Ο τεχνικός της Σάλκε είπε μετά την λήξη του αγώνα για:
 
Τη νίκη με 0-4: Είχαμε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και βάλαμε ωραία γκολ. Σίγουρα μας περιμένει δύσκολη συνέχεια στον θεσμό και όλες οι ομάδες είναι δύσκολες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για την απόδοσή μας. Κάναμε μια επαγγελματική εμφάνιση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ήμαστε αήττητοι και δεν αφήσαμε σε κανένα σημείο στον Αστέρα να επανέλθει στην διεκδίκηση της νίκης.
 
Σίγουρα όταν τερματίζεις με 14 βαθμούς, ο βασικός στόχος έχει επιτευχθεί. Είμαστε η μοναδική αήττητη γερμανική ομάδα στην φάση των ομίλων. Στην δεύτερη φάση εξαρτάται και από την απόδοση της ομάδας μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις 6 αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Διαπίστωσα ότι δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές ανάμεσα στους βασικούς και τους αναπληρωματικούς παίκτες μας.
 
Δεν τις γνωρίζω όλες τις ομάδες που μπορούν να βρεθούν αντίπαλοί μας. Σίγουρα θα υπάρχουν καλές ομάδες που έχουν αποκλειστεί από το Champions League αλλά και άλλες καλές ομάδες από το Europa League. Είμαι χαρούμενος όμως που ο πρώτος αγώνας θα είναι εκτός έδρας και ο δεύτερος στην έδρα μας. Σίγουρα ο αντίπαλος θα είναι ελκυστικός. Μια νίκη δίνει αυτοπεποίθηση.
 
Στο Κύπελλο παίζουμε με Άουγκσμπουργκ. Μπορούμε όπως και πέρσι να πάρουμε την πρόκριση. Η  Άουγκσμπουργκ είναι μια ποιοτική ομάδα, η οποία αν και αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες, καταφέρνει να τις προσπερνά. Τρέφω βαθιά εκτίμηση στον αντίπαλο.

Best of internet