Γλύκος: «Αξίζαμε αυτή τη μεγάλη νίκη» (gTV)

Σταύρος Σουντουλίδης
Γλύκος: «Αξίζαμε αυτή τη μεγάλη νίκη» (gTV)

bet365

Στην προσπάθεια των παικτών του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Παναγιώτης Γλύκος στις δηλώσεις του, τονίζοντας πως όλοι οι παίκτες έδωσαν ό,τι είχαν.

Για τον τραυματισμό του στη διάρκεια της αναμέτρησης, όταν ο ΠΑΟΚ δεν είχε περιθώριο άλλων αλλαγών, ο διεθνής γκολκίπερ ανέφερε πως προσπάθησε να ολοκληρώσει τον αγώνα για να μην αφήσει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Για τη σημασία της σημερινής νίκης: «Είναι ιστορική και πολύ μεγάλη αυτή η νίκη, αλλά από αύριο πρέπει να την ξεχάσουμε γιατί δεν ήρθε μία πρόκριση. Πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα το πρωτάθλημα που είναι πολύ σημαντικό γιατί από εκεί θα πάρουμε το εισιτήριο για την Ευρώπη για την επόμενη χρονιά, οπότε είναι πιο σημαντικό το πρωτάθλημα».

Για το αν σκέφτηκε να βγει από το γήπεδο: «Δεν το σκέφτηκα καν, όταν έμαθα ότι δεν υπήρχε άλλη αλλαγή προσπάθησα να δώσω ότι είχα για να τελειώσει το παιχνίδι. Ζήτησα από τους συμπαίκτες μου να με βοηθήσουν και ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Έδωσαν όλοι τον καλύτερο τους εαυτό και με βοήθησαν πολύ».

Για τον τραυματισμό του: «Έτσι είναι ο αθλητισμός, όλα γίνονται πολύ γρήγορα. Σε δυο τρεις εβδομάδες θα είναι κάτι που θα ανήκει στο παρελθόν. Πρέπει να βρω τα ψυχολογικά αποθέματα τώρα για να το ξεπεράσω».

Για τα λόγια που του είπαν οι συμπαίκτες του: «Με ρωτούσαν τι έπαθα και μετά τους είπα ότι είχα μυικό πρόβλημα. Δεν υπήρχε θέμα αντικατάστασης, ήταν δύσκολο σε εκείνο το χρονικό σημείο να φορέσει κάποιος τα γάντια και να παίξει στην εστία».

Για την παρουσία του κόσμου: «Ήταν φανταστική η ατμόσφαιρα. Το γεγονός ότι οι δικοί μας οπαδοί ακούγονταν περισσότερο σε ένα τέτοιο γήπεδο για μένα ήταν πραγματικά κάτι πολύ περίεργο. Το να ακούς τους δικούς σου φιλάθλους να φωνάζουν, σου δίνει ώθηση και δύναμη και ένα μερίδιο της νίκης ανήκει στον κόσμο».

Για το γεγονός ότι τον αποθέωσαν δημόσια οι συμπαίκτες του: «Την ώρα που πήγα στα αποδυτήρια, γιατί μπήκα τελευταίος, όλοι μου έδωσαν συγχαρητήρια και μου έδωσαν δύναμη με ένα χειροκρότημα. Ήταν πολύ ευχάριστο αυτό που έγινε».

Δείτε τις δηλώσεις του απ' την κάμερα του gTV:

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα