Τζαβέλας: «Σημαντική νίκη για το ελληνικό ποδόσφαιρο» (gTV)

Τζαβέλας: «Σημαντική νίκη για το ελληνικό ποδόσφαιρο» (gTV)

Τζαβέλας: «Σημαντική νίκη για το ελληνικό ποδόσφαιρο» (gTV)

Σημαντική νίκη για την ομάδα του αλλά και συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο χαρακτήρισε το 0-1 επί της Ντόρτμουντ ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Γερμανούς του Ρουρ, ο διεθνής αμυντικός τόνισε πως όλοι έδωσαν το κάτι παραπάνω, βοηθώντας τον «δικέφαλο» να πάρει μια σπουδαία νίκη. «Είναι σημαντική μια τέτοια νίκη. Χρειαζόταν και η τύχη. Είναι καλή νίκη για τον ΠΑΟΚ, για τη Θεσσαλονίκη, για όλη την Ελλάδα».

Για το πιο ήταν το κλειδί για αυτή τη νίκη: «Αυτό που μας ζητήθηκε στα αποδυτήρια ήταν η συγκέντρωση. Αν δεν έχεις συγκέντρωση σε τέτοια παιχνίδια. δύσκολα μπορεί να πάρει κάτι. Παίξαμε όλοι παραπάνω από τις δυνατότητες μας». 

Για το γεγονός ότι ο Τούντορ μιλούσε μετά από μια τέτοια νίκη για τη σημασία του αγώνα με το Λεβαδειακό: «Τα προηγούμενα χρόνια το είχαμε αυτό το πρόβλημα, μετά από μεγάλες νίκες. Ελπίζουμε να το αλλάξουμε τη Δευτέρα και να μπορέσουμε να χαρούμε αυτή τη νίκη που πήραμε σήμερα. Μόνο αν νικήσουμε τη Δευτέρα θα τη χαρούμε».

Για τη σημασία που έχει για την ομάδα μια τέτοια νίκη: «Είναι καλό για όλους. Είχαμε και κάποια νέα παιδιά στην ενδεκάδα, όπως ο Μυστακίδης και ο Τσίμιροτ, που επέστρεψε από τραυματισμό. Ακόμα και εμείς παίρνουμε ψυχολογία. Γινόμαστε πιο ομάδα, δυναμώνει και εμάς τους ίδιους». 

Για το αν φοβήθηκε στο τέλος με τον τραυματισμό του Γλύκου: «Υπήρξαν πολλές στιγμές που φοβηθήκαμε. Είχαμε πίεση. Είναι κρίμα που τον χάνουμε για τη συνέχεια τον Γλύκο».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ πήρε τέσσερις βαθμούς με τη Ντόρτμουντ αλλά αποκλείστηκε: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Σταθήκαμε τυχεροί σήμερα. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάποιους βαθμούς με Κράσνονταρ και Γκαμπάλα. Θα μπορούσαμε να τη χαρούμε αν είχαμε πάρει νίκες με αυτούς τους αντιπάλους και θα παίζαμε την πρόκριση». 

Για τη συνέχεια και τη σημασία αυτής της νίκης: «Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και προσγειωμένοι. Να μη νομίζομε ότι με μία νίκη άλλαξαν τα πάντα. Το ίδιο λέω και μετά από μια ήττα».

Για τη δήλωση του Μπερμπάτοφ περί φανταστικής άμυνας είπε: «Είναι πολύ σημαντικό. Δε γίνεται να κερδίσεις τη Ντόρτμουντ χωρίς άμυνα. Την άμυνα όμως την κάνουν όλοι όχι μόνο οι αμυντικοί». 

Για το πως κράτησε ο ΠΑΟΚ στο μηδέν τη Ντόρτμουντ: «Χρειάζεται τεράστια συγκέντρωση. Με αυτούς τους παίκτες αν τους χάσεις για μια στιγμή σου κάνουν τη ζημιά».

Best of internet