Λοκομοτίβ Μόσχας για Σιόβα!

H ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΟΥ ΣΤΟΠΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΝΙΑΤΗ

Λοκομοτίβ Μόσχας για Σιόβα!

H Λοκομοτίβ Μόσχας σύμφωνα με πληροφορίες από την Ρωσία εξετάζει την πιθανότητα να κάνει κίνηση για τον Δημήτρη Σιόβα ενώ σκέφτεται ακόμα και τον Γιάννη Μανιάτη!

Λοκομοτίβ Μόσχας για Σιόβα!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ρωσικές ομάδες ασχολούνται με Έλληνες παίκτες του Ολυμπιακού και ειδικότερα με τον Σιόβα αλλά και τον Μανιάτη. Και πιθανότατα ούτε η τελευταία. Με βάση ρωσικές πηγές η Λοκομοτίβ Μόσχας είχε ανθρώπους της στο Φάληρο για το Ολυμπιακός - Άρσεναλ έχοντας στόχο να δει τον έμπειρο ερυθρόλευκο στόπερ και ενώ πάντα σύμφωνα με την ίδια πληροφόρηση τσεκάρεται και η περίπτωση του διεθνούς μέσου, παρά την αποχή του.

Οι Ρώσοι αφήνουν μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο η Λοκομοτίβ να χτυπήσει την... πόρτα των Πειραιωτών για έναν εκ των δύο ή και για τους δύο και ενώ διαρρέεται πως υπάρχει η περίπτωση ο Μανιάτης να κοιτάξει να πάρει μεταγραφή τον Γενάρη. Όλα αυτά βέβαια θα κριθούν στο προσεχές διάστημα και πάντα ανάλογα με τον προγραμματισμό που θα προκύψει από το Μάρκο Σίλβα και την διοίκηση. Ο Σιόβας στο παρελθόν πάντως είχε βρεθεί κοντά στο να πάρει μεταγραφή και σε Ιταλία αλλά και σε Ρωσία.

Best of internet