Ερυθρόλευκη κοινωνική δράση με Γούτα και Γιαννιώτα (pics & vids)

Ερυθρόλευκη κοινωνική δράση με Γούτα και Γιαννιώτα (pics & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ερυθρόλευκη κοινωνική δράση με Γούτα και Γιαννιώτα (pics & vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός στηρίζει έμπρακτα την ΚΟΔΕΠ, συμμετέχοντας ενεργά και στο φετινό μπαζάρ βιβλίου στο ΣΕΦ. Παρόντες οι Γιάννης Γιαννιώτας και Δημήτρης Γούτας.
Αρχίζει πλέον να γίνεται θεσμός. Διοργανώθηκε πέρυσι με μεγάλη επιτυχία και έτσι διοργανώνεται και φέτος. Το μπαζάρ βιβλίου του Δήμου Πειραιά έχει ως στόχο να προσφέρει οικονομική ενίσχυση στους απόρους του Πειραιά, μέσω της ΚΟΔΕΠ και ο Ολυμπιακός είναι πάλι παρών, στηρίζοντας την προσπάθεια. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, στηρίζει ούτως ή άλλως την ΚΟΔΕΠ, προσφέροντας συσσίτια, ενώ ο Ολυμπιακός συμμετέχει ενεργά, με δικό του περίπτερο, στο μπαζάρ βιβλίου στο ΣΕΦ.
Το μεσημέρι της Πέμπτης το μπαζάρ βιβλίου επισκέφθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Γιάννης Γιαννιώτης και Δημήτρης Γούτας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον χώρο, να ξεφυλλίσουν τα βιβλία που διατίθενται και να αγοράσουν αρκετά από αυτά, προσφέροντας στον ιερό σκοπό. Συμβολική τιμή για κάθε βιβλίο είναι 1€, όμως ο κόσμος που συμμετέχει δίνει πολλά παραπάνω από αυτό. Μαζί τους ήταν και ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Ψηφιακών Μέσων και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ, Κώστας Καρδιασμένος.
Οι δύο άσοι του Ολυμπιακού κάλεσαν άπαντες να συμμετέχουν στην προσπάθεια που γίνεται για την ενίσχυση των απόρων. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε και εμείς σε αυτή την εκδήλωση, που έχει ξεκινήσει ο Δήμος Πειραιά και ο BHMA FM. Έρχονται γιορτινές μέρες, ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει αυτή τη προσπάθεια, γιατί γίνεται με πολύ αγάπη και νομίζω ότι τις δύσκολες ημέρες που περνάει η χώρα, ο κόσμος θα προσφέρει στους άστεγους και θα ανταποκριθεί, στις προσδοκίες που έχει όλος ο κόσμος για την προσπάθεια αυτή», ήταν τα λόγια του Γιάννη Γιαννιώτα.
Ο Δημήτρης Γούτας, από την πλευρά του, επισήμανε: «Ο Ολυμπιακός δείχνει συνεχώς το κοινωνικό του πρόσωπο, στις δύσκολες μέρες που περνάμε και την οικονομική κρίση που βιώνουμε. Όλοι μας, από την πλευρά μας πρέπει να στηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε, για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους αυτούς. Καλούμε όλο τον κόσμο του Πειραιά, να αγοράσει βιβλία για να στηρίξουμε τους άστεγους. Είμαι χαρούμενος και εγώ από την πλευρά μου, που θα βοηθήσω αυτή τη προσπάθεια και ελπίζω να τα καταφέρουμε».
Τον λόγο πήρε, φυσικά και ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο οποίος ήταν παρών στο μπαζάρ, για να τονίσει: «Όσο αυξάνονται οι ανάγκες των συνανθρώπων μας, τόσο η προσφορά πρέπει να μεγαλώνει. Προς την κατεύθυνση αυτή, σε συνεργασία με το ΒΗΜΑ FM υπό την αιγίδα του Δήμου, ξεκινάει σήμερα ένα τετραήμερο μπαζάρ βιβλίου στο ΣΕΦ για όλους τους Πειραιώτες, για όλους τους κατοίκους της Αττικής.
Ένα πολύ ενδιαφέρον μπαζάρ βιβλίου με πολλές εκδόσεις, με όμορφα βιβλία και σε πολύ καλές τιμές. Τα έσοδα θα διατεθούν για τους άπορους και άστεγους του Δήμου Πειραιά, στην κοινωνική μας υπηρεσία. Προς την κατεύθυνση αυτή βοηθάει και ο μόνιμος χορηγός του Δήμου Πειραιά ο Ολυμπιακός, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ή ο Ερασιτέχνης. Συνδράμει και αυτή την προσπάθεια του τετραημέρου που γίνεται εδώ. Είδαμε και δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που ήταν προηγουμένως μαζί μας, ο Γούτας και ο Γιαννιώτας και τους ευχαριστούμε.
Να ευχαριστήσουμε και τον ιστορικό σταθμό, τον ΒΗΜΑ FM και τον Βασίλη Χιώτη για τη γενικότερη συνεργασία και την προσφορά του να γίνεται το μπαζάρ για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον Δήμο Πειραιά. Είναι κάτι πολύ σημαντικό, μας ικανοποιεί δε ότι για να ξαναγίνεται φέτος πάει να πει ότι οι άνθρωποι έμειναν ευχαριστημένοι από την περυσινή χρονιά. Εύχομαι να έχουμε αντίστοιχα έσοδα και να βοηθήσουμε αυτούς που έχουν ανάγκη, τους άστεγους και άπορους του Δήμου Πειραιά».

Στηρίζουμε τους απορους αγοράζοντας βιβλία..... Το καλύτερο δώρο για τις γιορτές και το σημαντικοτερο παρέχουμε βοήθεια ...

Δημοσιεύτηκε από Dimitris Goutas στις Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015

Συνεχίζουμε να χαρίζουμε χαμόγελα! 10-13 Δεκεμβρίου χριστουγεννιατικο bazaar βιβλίου στο ΣΕΦ ΠΕΙΡΑΙΑ

Δημοσιεύτηκε από Dimitris Goutas στις Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιατικο bazaar βιβλίου στο Πειραιά! ! Να το επισκεφτείτε! !!

Δημοσιεύτηκε από Dimitris Goutas στις Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα