Γουόλκοτ: «Έτσι κερδίσαμε τον Ολυμπιακό»

Δημήτρης Τομαράς
Γουόλκοτ: «Έτσι κερδίσαμε τον Ολυμπιακό»

bet365

Θίο Γουόλκοτ και Πετρ Τσεχ σχολιάζουν τη νίκη - πρόκριση της Αρσεναλ, με τον φορ των Λονδρέζων να στέκεται στη... σούπερ αυτοπεποίθηση των συμπαικτών του!
Η Άρσεναλ κατάφερε στο... 90' (σ.σ. στο τελευταίο ματς των ομίλων δηλαδή) να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League και οι παίκτες της έχουν κάθε λόγο να είναι ευτυχείς γι' αυτό. Σε μία δύσκολη βραδιά για τον Ολυμπιακό οι Λονδρέζοι επικράτησαν με σκορ 3-0, στέλνοντας τους ερυθρόλευκους στο Europa League.
«Με όποιον και να παίξουμε αυτήν την φορά στην συνέχεια θα πρέπει να τους υπολογίσουμε σωστά, να τους σεβαστούμε και να μην τους υποτιμήσουμε. Προφανώς αυτό δεν είχε γίνει με την Μονακό όταν είχαμε αποκλειστεί», ήταν τα πρώτα λόγια του Γουόλκοτ.
Η συζήτηση μετά πήγε σχεδόν αμέσως στον Ολυμπιακό: «Παίξαμε φανταστικά για να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα αποτέλεσμα που μπορεί να μας ανυψώσει για τα καλά ως ομάδα και να μας οδηγήσει σε μία πολύ σημαντική σεζόν. Τόσο σπουδαίο ήταν. Είχαμε μεγάλη αυτοπεποίθηση από τα αποδυτήρια. Το πιστεύαμε. Το πρώτο γκολ ήταν το κλειδί. Θέλαμε να αποσυντονίσουμε και τον αντίπαλο και τον κόσμο του με την ατμόσφαιρα που είχε δημιουργήσει. Μόλις έγινε αυτό και ο κόσμος του Ολυμπιακού -που ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για την ομάδα του- πλέον δεν φώναζε το ίδιο μετά το 0-1 τότε μπορέσαμε και κάναμε το παιχνίδι μας και έτσι κερδίσαμε. Ξέραμε από την αρχή τι θα γίνει και ο κόουτς μας είχε ακριβώς περιγράψει το πως θα πάει το ματς.
Είναι μία από αυτές τις πολύ μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές. Τα είχαμε κάνει τα πράγματα τόσο δύσκολα για εμάς και όμως η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια ήταν φανταστική. Ήταν εξαιρετική. Ξέραμε το τι έπρεπε να κάνουμε. Ήμασταν ήρεμοι και χαλαροί διότι σκοράραμε νωρίς και μετά είχαμε όλον τον χρόνο να κάνουμε αυτά που θέλαμε. Είμαι σίγουρος ότι μετά από αυτό όλοι θα θέλουν να παίξουν μαζί μας και να μας κερδίσουν. Λόγω του πολύ σημαντικού επιτεύγματός μας. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα, με όποιον και εάν κληρωθούμε.
Όμως δεν έχει σημασία. Πλέον είμαστε πιο ενωμένοι και πιο δυνατοί»​.
Ο Πετρ Τσεχ από μέρους του σχολίασε πως «ήμασταν σίγουροι πως θα κερδίζαμε τον Ολυμπιακό. Ξέραμε πως ήταν ο μόνος δρόμος για την πρόκριση και αυτό κάναμε. Το ξέραμε μέσα μας πως θα ερχόταν η νίκη».
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα