Μπαρόχα: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι στη Νέα Σμύρνη»

Μπαρόχα: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι στη Νέα Σμύρνη»

Μπαρόχα: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι στη Νέα Σμύρνη»

Ο Αλάιν Μπαρόχα αναφέρθηκε στις δυσκολίες του παιχνιδιού του Σαββάτου στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, ενώ τόνισε ότι η ΑΕΚ δεν πρέπει να εφησυχάζει. 

«Οι συνεχόμενες νίκες μας δίνουν καλύτερη ψυχολογία. Βρισκόμαστε ήδη στη 2η θέση, αλλά δεν πρέπει να είμαστε ήρεμοι. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό γιατί έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολα παιχνίδια», δήλωσε στην κάμερα της Nova ο Βενεζελουάνος πορτιέρο και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον επερχόμενο αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. 

«Πρέπει συνολικά να μας ανησυχούν ως ομάδα οι εμφανίσεις του Πανιωνίου, αφού πρόκειται για μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και γι' αυτό πρέπει να πάμε συγκεντρωμένοι στην έδρα τους και να φύγουμε από εκεί με τους τρεις βαθμούς της νίκης». 

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στη Νέας Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο. Η νίκη της Ενωσης βρίσκεται σε απόδοση 2.10 στην Sportingbet.

Τέλος, όσον αφορά τα συγχαρητήρια που δέχτηκε από τον Γκουστάβο Πογέτ για τις αποκρούσεις του στον αγώνα με την Καλλονή, τόνισε: «Όταν βλέπεις κατά τη διάρκεια του αγώνα να σε συγχαίρει με αυτό τον τρόπο ο προπονητής, η ικανοποίηση για έναν παίκτη είναι ακόμα μεγαλύτερη. Γι' αυτό και προσπάθησα στη συνέχεια να παραμείνω το ίδιο συγκεντρωμένος μέχρι το τέλος. Ανεξαρτήτως του σκορ, είτε είναι 2-0, είτε 3-0, η θέση του τερματοφύλακα είναι σημαντική και απαιτεί συγκέντρωση. Όχι μόνο εγώ, αλλά κάθε τερματοφύλακας πρέπει να οργανώνει την ομάδα αμυντικά, έτσι ώστε να διατηρείται το μηδέν παθητικό. Γι' αυτό και είμαι χαρούμενος που πήρα τα εύσημα από τον προπονητή μου στο προηγούμενο ματς. Όταν το σκορ ήταν 2-0 και 3-0 προσπάθησα κι εγώ με τις αποκρούσεις μου να διατηρήσω ανέπαφη την εστία μας κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Σίγουρα υπάρχουν παιχνίδια που απαιτείται μεγάλη συμμετοχή από τον τερματοφύλακα κι άλλα που απαιτούν λιγότερη. Το προηγούμενο ματς ήταν ένα απ' αυτά που χρειάστηκε και τη δική μου συμβολή, γι' αυτό και είμαι χαρούμενος που δε δεχτήκαμε γκολ».

Best of internet