Χωρίς Νεϊμάρ στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων

Χωρίς Νεϊμάρ στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων

Κώστας Ζάλιαρης
Χωρίς Νεϊμάρ στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων

bet365

Ο Νεϊμάρ μετέβη σήμερα το πρωί σε ιατρικό κέντρο για να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις αναφορικά με τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ωστόσο, δεν πρόκειται να παίξει στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων με τη Μπαρτσελόνα...

Ο Βραζιλιάνος άσος των «μπλαουγκράνα» τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από το παιχνίδι με τη Μπάγερ στο Λεβερκούζεν, με αποτέλεσμα παρακολουθήσει την ισοπαλία (1-1) από την εξέδρα.

Σήμερα το πρωί υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις για τον τραυματισμό στους προσαγωγούς και πιο συγκεκριμένα στο αριστερό πόδι.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Αθανασιάδης σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ντόρτμουντ.

Όμως, όπως επιβεβαίωσε ο πατέρας και εκπρόσωπος του Νεϊμάρ, υποστήριξε ότι ο γιος του δεν θα παίξει στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, την επόμενη Πέμπτη και ίσως να δώσει το «παρών», σε περίπτωση πρόκρισης, στον τελικό της 20ης Δεκεμβρίου...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα