Μιλιβόγεβιτς στο gazzetta.gr: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι» (gTV)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Μιλιβόγεβιτς στο gazzetta.gr: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι» (gTV)

bet365

Μετά τον αποκλεισμό από την Άρσεναλ, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς εξέφρασε στο gazzetta.gr την απογοήτευσή του, είπε ότι χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία για να προκριθεί η ομάδα του και έστειλε στον κόσμο το «ευχαριστώ» του!

Απογοήτευση. Αυτή είναι η μόνη λέξη, η οποία έβγαινε από τις εκφράσεις του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, μιλώντας στην κάμερα του gazzetta.gr μετά τον αποκλεισμό από την Άρσεναλ. Ο Σέρβος μέσος ήθελε, όπως κι οι συμπαίκτες του την πρόκριση. Ήθελε να περιμένει τη Δευτέρα την αντίπαλο του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, όμως, συνεχίζουν στην Ευρώπη για 5η συνεχή χρονιά. Είναι η μόνη ομάδα που θα βγάλουν το χειμώνα, συνεχίζοντας στα Κύπελλα του UEFA.

Η Vistabet σου προσφέρει bonus έως και 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα στην αποψινή αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τη Σάλκε για το UEFA Europa League.

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς τόνισε τη σημασία να στρέψει την προσοχή της ομάδα του στον εν λόγω θεσμό, όπως και στο πρωτάθλημα. Για τον ίδιο, που δεν συμβιβάζεται και θέλει πάντα να είναι τέλειος θα ήταν πολύ καλή η παρουσία του Ολυμπιακού μόνο αν ερχόταν η πρόκριση.

Δείτε τις δηλώσεις του «Μίλι» στο gTV:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα