Το μήνυμα του Σωκράτη για το Ντόρτμουντ - ΠΑΟΚ (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
Το μήνυμα του Σωκράτη για το Ντόρτμουντ - ΠΑΟΚ (pic)

bet365

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ φιλοξενεί απόψε τον ΠΑΟΚ και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της αναμέτρησης. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Σταύρος Σουντουλίδης

Ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός της Μπορούσια δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Τούμπας, αλλά αναμένεται σήμερα να βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Τούχελ, ο οποίος στην συνέντευξη Τύπου υποστήριξε ότι είναι έτοιμος για να αγωνιστεί.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet, σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Ντόρτμουντ με τον ΠΑΟΚ.

Με ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα του στο Facebook ο Παπασταθόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης κόντρα σε μια ελληνική ομάδα:

«Χαίρομαι πολύ που η ομάδα μου η Borussia Dortmund, φιλοξενεί μια ελληνική ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, με μεγάλη ιστορία και πολύ κόσμο. Εύχομαι να γίνει ένας πολύ ωραίος ποδοσφαιρικός αγώνας και εμείς να κάνουμε άλλο ένα πολύ καλό παιχνίδι, συνεχίζοντας την πολύ καλή σεζόν που έχουμε μέχρι τώρα», ανέφερε ο διεθνής αμυντικός της Μπορούσια, μετρώντας και αυτός αντίστροφα για το αποψινό παιχνίδι.

Χαίρομαι πολύ που η ομάδα μου η Borussia Dortmund, φιλοξενεί μια ελληνική ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, με με...

Δημοσιεύτηκε από Sokratis Papastathopoulos στις Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα