Καρεμπέ: «Είπα στους παίκτες πως πρέπει να προχωρήσουμε...» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Καρεμπέ: «Είπα στους παίκτες πως πρέπει να προχωρήσουμε...» (vid)

bet365

Ο Κριστιάν Καρεμπέ τόνισε πως μίλησε στους παίκτες του Ολυμπιακού για την ήττα και το πως πρέπει να κοιτάξουν μπροστά. Τι είπε για τον κόσμο της ομάδας και την συνέχεια.
Ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός και εκ των αρμόδιων για τις μεταγραφές είπε στην μεικτή ζώνη για:
Το ματς και την... επόμενη μέρα: Θα πρέπει να προχωρήσουμε. Θέλαμε πολύ να πετύχουμε την πρόκριση. Είπα και στους παίκτες μας πως το ματς αυτό τελείωσε. Επίσης πως θα πρέπει να προχωρήσουμε σαν ομάδα. Έχουμε το Γιουρόπα. Να δούμε το πρόγραμμα και το που μπορούμε να φτάσουμε. Θα δούμε τι θα πρέπει να γίνει και το που θα πάμε. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας για την ήττα. Να σταθούμε στα πόδια μας. Όλοι είμαστε ένα. Είμαστε όλοι απογοητευμένοι. Πικράναμε τον κόσμο μας που μας υποστήριξε και πάλι. Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην Άρσεναλ. Θέλουμε να ανακάμψουμε μέσω του Γιουρόπα. Ο κόουτς και η ομάδα θα κρίνουν το πως θα διαχειριστούν την συνέχεια σε Ευρώπη και Ελλάδα.
Η Άρσεναλ έπαιξε καλύτερα και δίκαια κέρδισε. Εμείς πρέπει να μείνουμε ενωμένοι σαν ομάδα, να σηκωθούμε και να στηριχθούμε καλά στα πόδια μας και να κοιτάξουμε την επόμενη διοργάνωση που είναι το Γιουρόπα. Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση και στα παιδιά αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο νίκες αλλά και ήττες. Η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια. Είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα και κατά πως φαίνεται θα το κατακτήσουμε αλλά είναι πιο δύσκολες οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αυτό το επίπεδο. Να δούμε την κλήρωση τη Δευτέρα πρώτα για το Γιουρόπα και θα πάμε για το καλύτερο.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα