Ντα Κόστα: «Κέρδισε η ομάδα με τα λιγότερα λάθη»

Δημήτρης Τομαράς
Ντα Κόστα: «Κέρδισε η ομάδα με τα λιγότερα λάθη»

bet365

Ο Μανουέλ Ντα Κόστα στάθηκε στα λάθη που έκανε ο Ολυμπιακός σε κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης με την Άρσεναλ και τόνισε ότι το Europa League είναι μία σημαντική διοργάνωση για όλους στον Πειραιά.

«Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις με ομάδες όπως η Άρσεναλ και ποδοσφαιριστές ο Ζιρού. Είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε ένα μεγάλο ματς απόψε και το κάναμε, σε μεγάλο διάστημα του αγώνα. Η Άρσεναλ δεν ήταν καλύτερη από εμάς, αλλά σε σημεία χάσαμε το ρυθμό μας. Κάναμε λάθη σε κρίσιμα σημεία και επιτρέψαμε στον αντίπαλό μας να σκοράρει. Ομάδες όπως η Άρσεναλ ξέρουν να εκμεταλλεύονται τα λάθη των αντιπάλων τους» εξήγησε αρχικά ο Μαροκινός σέντερ μπακ στην κάμερα της κρατικής τηλεόρασης.

Στη συνέχεια, εξήγησε: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Σταθήκαμε καλά στην άμυνα, αλλά η Άρσεναλ ξέρει να εκμεταλλεύεται τα λάθη που κάνει ο αντίπαλός της. Εμείς κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε. Η Άρσεναλ έκανε τα λιγότερα λάθη από τις δύο ομάδες και έτσι έφτασε στην νίκη».

Ερωτηθείς για την συνέχεια στο Europa League, σημείωσε: «Το σημαντικότερο είναι εμπειρία και η γνώση που αποκτήσαμε από τα λάθη μας. Για όλους στην ομάδα, το Europa League είναι μία πολύ σημαντική διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν πολύ σημαντικές ομάδες. Όμως θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε μέχρι τώρα και δεν μας επέτρεψαν να προκριθούμε στους ''16''».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα