Πάρντο: «Η ομάδα μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα»

Δημήτρης Τομαράς
Πάρντο: «Η ομάδα μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα»

bet365

Μπορεί ο Ολυμπιακός να αποκλείστηκε από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ο Φελίπε Πάρντο ανέφερε μεταξύ άλλων πως οι Πειραιώτες μπορούν να πετύχουν μεγάλα πράγματα στο Γιουρόπα.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ανέφερε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Είναι αλήθεια πως είναι μεγάλη ομάδα η Άρσεναλ, έχει καλούς ποδοσφαιριστές και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Εμείς είχαμε τις ευκαιρίες μας, δεν τις εκμεταλλευτήκαμε και δεν είχαμε την τύχη όπως σε άλλα παιχνίδια. Η Άρσεναλ έπαιξε καλύτερα».

Για την συνέχεια και το Γιουρόπα Λιγκ: «Η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα. Δεν θα κάνουμε κάτι διαφορετικό απ’ ότι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να δείξουμε και στο Europa League το ίδιο πρόσωπο, να παίξουμε το καλό ποδόσφαιρο και προτεραιότητα μας να είναι να δείξουμε πως είμαστε καλή ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα