Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Μπάγερν 0-2

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Μπάγερν 0-2

Gazzetta team
Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Μπάγερν 0-2

bet365

Η Μπάγερν πέρασε εύκολα από το Ζάγκρεμπ (2-0 τη Ντιναμό), με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να φτάνει τις 100 νίκες με τους Βαυρούς και τις 50 στο Champions League!

Ακάθεκτη και στο Ζάγκρεμπ η Μπάγερν, επικράτησε 2-0 της Ντιναμό και ολοκλήρωσε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στον όμιλο! Οι Βαυαροί παρουσιάστηκαν με πολλές αλλαγές, όμως είχαν τον απόλυτο έλεγχο και έφτασαν στο 5ο τρίποντο σε έξι ματς! Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έφτασε τις 100 νίκες με τους Βαυαρούς, αλλά και τις 50 στο Champions League! O... killer Λεβαντόφσκι ήταν όλα τα λεφτά και με δυο γκολ οδήγησε τη Μπάγερν στην επιτυχία! Οι Βαυαροί είχαν τον έλεγχο, όχι όμως και την ουσία για να απειλήσουν τους Κροάτες, που ήταν ιδανικά στημένοι! Ο Ριμπερί, ο Λεβαντόφσκι και ο Ρόντε είχαν τρεις καλές... επισκέψεις, αλλά δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Εντουάρντο!

Η Ντιναμό μπήκε πιο ορεξάτη στο β' μέρος και στο 55' βρέθηκε κοντά στο γκολ, αλλά ο Ουλράιχ νίκησε τον Φερνάντες! Στο 61' έφτασε η ώρα του Λεβαντόφσκι, ο οποίος δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Εντουάρντο! Τρία λεπτά αργότερα ο Πολωνός καθάρισε για τη Μπάγερν, αφού με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το 2-0! Στο 88' οι Βαυαροί κέρδισαν πέναλτι, ωστόσο ο Μίλερ από την άσπρη βούλα σημάδεψε το δεξί δοκάρι!

Ντιναμό Ζ. (Ζόραν Μάμιτς): Εντουάρντο, Πίντο, Σιγκάλι, Τάραβελ, Αντολιτς, Γκονσάλο, Πίβαριτς, Κόριτς (61' Πιάτσα), Ρογκ (81' Πάβισιτς), Σουντάνι, Φερνάντες (74' Μασάντο)

Μπάγερν (Πεπ Γκουαρδιόλα): Ούλριχ, Μπενάτια (46' Μπόατενγκ), Ραφίνια, Λαμ, Ριμπερί (46' Μίλερ), Μαρτίνεθ, Αλόνσο, Ρόντε, Κίμιχ, Γκριν (62' Βιδάλ), Λεβαντόφσκι

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα