Έτοιμη για το διπλό πρωτιάς η Σάλκε

Νίκος Τσιώκος
Έτοιμη για το διπλό πρωτιάς η Σάλκε

bet365

Η Σάλκε ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, όπου θέλει νίκη για να προκριθεί ως πρώτη από τον 11ο όμιλο.

Μπορεί το ματς του Αστέρα με τη Σάλκε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» να μην έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως οι Γερμανοί... καίγονται για τη νίκη. Αυτό διότι με «τρίποντο» επί των Αρκάδων θα «κλειδώσουν» την πρωτιά στον 11ο όμιλο απέναντι στη Σπάρτα Πράγας.

Τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει 2-2 στο Γκελζενκίνχερν και 1-1 στην Πράγα, με τους Τσέχους να έχουν το προβάδισμα στην ισοβαθμία. Έτσι, η Σάλκε ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με μία προπόνηση στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», με σκοπό να πάρει τους τρεις βαθμούς, που θα της δώσουν την πρώτη θέση και τη δυνατότητα για μία καλή κλήρωση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Αντρέ Μπραϊτενράιτερ έχει έρθει στην Ελλάδα με 19 παίκτες, που είναι οι Φάχρμαν, Φρίντριχ, Καϊσάρα, Χεβέντες, Γκέις, Κολάσινατς, Μέγερ, Ντι Σάντο, Τσούπο-Μότινγκ, Σαμ, Σανέ, Χόιμπιεργκ, Αϊχάν, Χούντελααρ, Ρίδερ, Γκσπούρνινγκ, Μάτιπ, Νοϊστάντερ, Νίμπελ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα