Προσφορά αγάπης από Ολυμπιακό και Άρσεναλ (pics & vid)

Προσφορά αγάπης από Ολυμπιακό και Άρσεναλ (pics & vid)

bet365

Από τα χέρια Ολυμπιακού και Άρσεναλ η επιταγή των 1.300.000 ευρώ για τους πρόσφυγες, τα παιδιά και της Unicef από τις ομάδες του Champions και Europa League.

Οι ομάδες που συμμετέχουν στα Κύπελλα Ευρώπης (Champions και Europa League) μάζεψαν 1.300.000 ευρώ για το "90 MINUTES FOR HOPE" της European Club Association's (ECA).

Κάθε ομάδα έδινε ένα ευρώ από το εισιτήριό της σε ένα ματς. Σήμερα Άρσεναλ και Ολυμπιακός συμμετείχαν στην εν λόγω καμπάνια και με σχετική ενημέρωση οι πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν γνωστή την περηφάνια τους που έβαλαν κι αυτοί το λιθαράκι τους σε μια τόσο σημαντική κίνηση.

Από την Ελλάδα στην εν λόγω εκδήλωση συμμετείχαν Ολυμπιακός ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης το ποσό αυτό θα πάει στον οργανισμό Save the Children, στην Unicef και στους πρόσφυγες που πλήττονται – ειδικά τον τελευταίο καιρό.

Σήμερα, ήρθαν εκπρόσωποι της συγκεκριμένης καμπάνιας και πήραν στα χέρια τους το συγκεκριμένο ποσό.

Η ECA αριθμεί 220 μέλη μεταξύ των οποίων είναι και ο Ολυμπιακός αλλά και η Άρσεναλ, πήρε αυτήν την πρωτοβουλία, που άρχισε τον Σεπτέμβριο. Περισσότεροι από 870.000 πρόσφυγες έφτασαν στην Ευρώπη το 2015 και το 20% εξ' αυτών είναι παιδιά.
Από πλευράς Ολυμπιακού στην παράδοση της επιταγής ήταν ο Θόδωρος Γιαννίκος (Δ' Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και μέλος του ECA) ενώ την Άρσεναλ εκπροσώπησε ο Ιβάν Γκαζίδης (CEO της Άρσεναλ και μέλος του Δ.Σ. της ECA). Παρών ήταν ο Μισέλ Σεντενάρο (γενικός γραμματέας της ECA) καθώς και ο Ομέρ Γκούβεν (CEO του Save the Children Ελβετίας). Την Unicef εκπροσώπησε ο γενικός διευθυντής της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής, Ηλίας Λυμπέρης.
 

Τελευταία Νέα