Τούχελ στο Gazzetta.gr: «Συναρπαστικό το Γιουρόπα Λιγκ»

Σταύρος Σουντουλίδης
Τούχελ στο Gazzetta.gr: «Συναρπαστικό το Γιουρόπα Λιγκ»

bet365

Ο Τόμας Τούχελ σέβεται τον ΠΑΟΚ, έστω κι αν δεν θα ήθελε κάποιον παίκτη του στη δική του ομάδα: «Είμαστε… πεινασμένοι για τη νίκη», δηλώνει στο Gazzetta.gr. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Σταύρος Σουντουλίδης

Ο Τόμας Τούχελ δεν έχει συμπληρώσει καν ένα χρόνο στον πάγκο της Ντόρτμουντ. Μετράει μόλις οκτώ μήνες, αλλά έχει καταφέρει να κάνει τους οπαδούς της Μπορούσια να ξεχάσουν τον λατρεμένο τους, Γιούργκεν Κλοπ, κι όπως έγραψε η Bild στην έκδοση της Πέμπτης «σε πολλά μοιάζει του Κλοπ, στις κινήσεις, στους πανηγυρισμούς, αλλά είναι ο Τούχελ».

Ο 42χρονος προπονητής της Μπορούσια μίλησε στο Gazzetta.gr για την αναμέτρηση της Πέμπτης. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι «ΟΚ» και λογικά θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα της γερμανικής ομάδας, που θέλει τη νίκη για να ελπίζει στην πρωτιά του ομίλου. «Το Γιουρόπα Λιγκ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό και δύσκολο με τις ομάδες που έρχονται από το Τσάμπιονς Λιγκ και θέλουμε να προχωρήσουμε όσο πιο πολύ στο θεσμό», μας εξήγησε ο Γερμανός προπονητής.

Όσο για το ματς της Πέμπτης, το βλέπει ως «τελικό» για την ομάδα του;

«Δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μας. Θα πρέπει να περιμένουμε ένα δώρο από την Καμπάλα, δεν τα πήγαμε καλά στο Κρασνοντάρ, αλλά θα μπούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε στον τελευταίο ευρωπαϊκό ματς της χρονιάς, μπροστά στο κοινό μας. Ο ΠΑΟΚ παίζει ομαδικά, κλειστά και δύσκολα μπορεί κάποιος να τον κερδίσει. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας δύσκολος αντίπαλος».

Με εξαίρεση τoν Γκουντογκάν , που δεν είναι έτοιμος και δεν θα αγωνιστεί εναντίον του ΠΑΟΚ, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Τούχελ, που θέλει να δει όπως λέει «μια φρεσκάδα, είχαμε μέρες από το Σάββατο για να προετοιμαστούμε, είδα μια «πείνα» από τους παίκτες μου, θέλω να τα εφαρμόσουμε στο παιχνίδι μας, με θάρρος, να παίξουμε επιθετικά και πίσω να μην αφήσουμε ανοιχτούς χώρους».

Απαντώντας σε ερώτηση Ελληνα δημοσιογράφου, αν έχει εντοπίσει κάποιον παίκτη του ΠΑΟΚ που μπορεί να σταθεί στο πρωτάθλημα της Μπουντσελίγκα με τη φανέλα της Μπορούσια, ο Τούχελ αφού χαμογέλασε απάντησε με ειλικρίνεια: «Όχι αλλά ξέρουμε ποιον πρέπει να προσέξουμε, ποιοι έχουν αγωνιστεί στη Μπουντεσλίγκα αλλά δεν κάναμε καμία σκέψη και επαφή για μελλοντική μεταγραφή με παίκτη του ΠΑΟΚ.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα