Τζόλε: «Προσοχή κι... έφυγε για τους 16»

Τζόλε: «Προσοχή κι... έφυγε για τους 16»

Gazzetta team
Τζόλε: «Προσοχή κι... έφυγε για τους 16»

bet365

Αισιόδοξος για την πρόκριση του Ολυμπιακού στις «16» καλύτερες ομάδες του Champions League εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς!

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς μίλησε στην εφημερίδα «Ανεξαρτησία» για τον... τελικό με την Αρσεναλ και το εξαιρετικό σερί που τρέχει στο πρωτάθλημα!

-Πως μπορεί να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός και τι μπορεί να πάρει απόψε κόντρα στην Άρσεναλ;

«Πάρα πολλά μπορεί να πάρει από αυτό το παιχνίδι. Καταρχήν την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Αυτό που πρέπει να προσέχει ο Ολυμπιακός είναι να μην μπει σε διαδικασία σκέψης πως ακόμα και με ήττα θα πάρει την πρόκριση. Γιατί πολλές φορές την «πατάμε» όταν έχουμε αυτή την πολυτέλεια. Ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη δεν έχει πρόβλημα με κανέναν αντίπαλο που έχει παίξει, στέκεται καλά και ευχόμαστε όλοι να προκριθεί στον επόμενο γύρο.

Με τα παιχνίδια που έχει κάνει φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ αξίζει να προκριθεί».

-Ποια είναι τα δυνατά σημεία του Ολυμπιακού που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί;

«Φέτος ο Ολυμπιακός είναι μια σοβαρή ομάδα, σταθερή ομάδα. Ξέρει τι ζητάει στον αγωνιστικό χώρο. Δεν τρελαίνεται, δεν βιάζεται και από εκεί και πέρα έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες που δουλεύουν για την ομάδα. Θέλει υπομονή, καθαρό μυαλό, για να τελειώσει το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο».

-Η Άρσεναλ θα παραταχθεί χωρίς δύο από τα βασικά της «όπλα» τον Σάντι Καθόρλα και τον Αλέξις Σάντσες. Πόσο θα την επηρεάσει αυτό;

«Είναι δύο παίκτες που είναι πολύ σημαντικοί για την Άρσεναλ, αυτό είναι αλήθεια. Βασικότατοι παίκτες, αλλά η Άρσεναλ έχει πολλές λύσεις και έχει τη δυνατότητα να παίξει καλά και χωρίς αυτούς».

-Σε περίπτωση πρόκρισης του Ολυμπιακού, τι μπορεί να καταφέρει στην συνέχεια;

«Αν έχει μια ευνοϊκή κλήρωση μπορεί να φτάσει μακριά. Νομίζω είναι απλό το πράγμα. Στον επόμενο γύρο αν προκριθεί με το καλό, σίγουρα χρειάζεται και μια εύνοια-τύχη. Αλλά πρωτίστως προέχει το ματς με την Άρσεναλ».

-Σε αντίθετη περίπτωση αν αποκλειστεί ο Ολυμπιακός;

«Σίγουρα όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Μπορεί να έχεις μια κακή ημέρα, κακή τύχη όλα παίζουν ρόλο. Δεν θέλω να μπαίνω καν σε σκέψη ότι ο Ολυμπιακός θα αποκλειστεί γιατί έχει μάθει πια να διαχειρίζεται σωστά αυτά τα παιχνίδια και πιστεύω στην πρόκριση».

-Ποιος είναι ο ρόλος του Μάρκο Σίλβα στο αποψινό ματς;

«Είναι ένας προπονητής που ταίριαξε πολύ στον Ολυμπιακό, έπιασε τον σφυγμό της ομάδας πολύ γρήγορα που είναι πολύ σημαντικό αυτό. Είναι ένας προπονητής με ωραίο στήσιμο, ωραίο κοουτσάρισμα με αλλαγές. Ξέρει πολύ καλά τι θέλει το ίδιο και η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους προπονητές που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια».

-Μπορεί να σταματήσει κάπου το σερί του Ολυμπιακού ή θα πάρει το πρωτάθλημα αήττητος;

«Μακάρι να πάρει το πρωτάθλημα αήττητος, αλλά σίγουρα στο ποδόσφαιρο υπάρχουν στιγμές που η ομάδα θα «μπλοκάρει», ή θα είναι άτυχη. Μακάρι, μέχρι στιγμής δείχνει μια μεγάλη ανωτερότητα κόντρα στις υπόλοιπες ομάδες, οπότε δεν είναι τυχαίο που βρίσκεται σε αυτή την θέση και είναι ακόμα αήττητος. Μπορεί να συνεχίσει και να δημιουργήσει ένα καινούργιο ρεκόρ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα