Άπαντες παρόντες και επίσκεψη στον Ατρόμητο

Άπαντες παρόντες και επίσκεψη στον Ατρόμητο

Άπαντες παρόντες και επίσκεψη στον Ατρόμητο

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για το ματς με την Καλλονή. Επίσκεψη στο 21ο Δημοτικό από Μπάλλα, Κιβρακίδη, Κούρο, Λημνιό.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου, μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και το ρεπό της Τρίτης (8/12). Οι Περιστεριώτες ξεκίνησαν την προετοιμασία για το ματς με την Καλλονή, με τον Τραϊανό Δέλλα να έχει άπαντες στη διάθεσή του, καθώς δεν προέκυψαν προβλήματα τραυματισμού.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ξεχωριστό πρόγραμμα για όσους αγωνίστηκαν τη Δευτέρα (7/12) και ασκήσεις με μπάλα και φυσικής κατάστασης για τους υπόλοιπους. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου των δυτικών προαστίων θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το πρωί της Πέμπτης (10/12).

Από εκεί και πέρα, αντιπροσωπεία της ομάδας επισκέφθηκε το 21ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου. Αυτή αποτελούσαν οι Παναγιώτης Μπάλλας, Κυριάκος Κιβρακίδης, Αλέξανδρος Κούρος, Δημήτρης Λημνιός, με τους μικρούς μαθητές να τους υποδέχονται θερμά και να παίρνουν αυτόγραφα, καθώς και ειδικά βραχιόλια, τα οποία θα τους επιτρέψουν την ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο την Κυριακή (13/12).

Best of internet