Το μεγάλο πάθος του Ιντέγιε και η... απαίτηση του κόσμου!

Δημήτρης Τομαράς
Το μεγάλο πάθος του Ιντέγιε και η... απαίτηση του κόσμου!

bet365

Ο Ιντέγιε είναι το πρόσωπο του ματς του Ολυμπιακού με Άρσεναλ από πολλές απόψεις με την... χάρη του να φτάνει μέχρι και την UEFA. Το πάθος του για τον αγώνα, η αγάπη και οι... απαιτήσεις του κόσμου!

Ο Μάρκο Σίλβα του ξεκαθάρισε πως ποντάρει πολλά πάνω του. Ο ίδιος παρότι δεν ήθελε να το πει δημόσια και ανοιχτά περιμένει πως και πως το ματς με την Άρσεναλ. Με μεγάλο πάθος και αγωνία. Στην συνέντευξη Τύπου της Τρίτης ήταν το πρόσωπο που ήθελαν να... ανακρίνουν περισσότερο από κάθε άλλο οι Άγγλοι δημοσιογράφοι.

Ο Ιντέγιε έχει πολλούς λόγους και κίνητρα για να παίξει πολύ καλά στον... τελικό του Ολυμπιακού με τους Λονδρέζους. Είναι γιατί δεν πέτυχε τα αναμενόμενα στην Premier League και θέλει να πάρει την προσωπική του... ρεβάνς. Είναι διότι είναι ένας επιθετικός με έντονο και μεγάλο ποδοσφαιρικό εγωισμό. Είναι όμως και το ματς της χρονιάς. Το παιχνίδι με την πιο μεγάλη σημασία για τους Πειραιώτες στην Ευρώπη.

Ο αγώνας που θα καθορίσει το εάν θα συνεχίσουν ή όχι στο Champions League. Και είναι και η εμπιστοσύνη που του έχει δείξει ο Μάρκο Σίλβα. Που τον έχει στηρίξει ακόμα και όταν δεν είχε ξεκινήσει καλά και που αποτέλεσε έναν βασικό λόγο για να έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Από την άλλη είναι και η μεγάλη παράμετρος του κόσμου. Η αγάπη και η συμπαράσταση που έχει βιώσει και που τον ώθησαν στο να κάνει την χαρακτηριστική δήλωση που... έπαιξε ακόμα και στο site της UEFA και σε περίοπτη θέση. «Είχα πάει με την οικογένειά μου σε ένα μαγαζί και πραγματικά ο κόσμος δεν μας άφηνε σε... ησυχία. Δεν μας άφηνε μόνους. Αυτό που ζητούσε ήταν η νίκη. Μας προέτρεπε να κερδίσουμε», ήταν η ατάκα του Ιντέγιε που ξεχώρισε η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Δεν υπάρχει πιο σημαντικό πράγμα από το να έχει ένας παίκτης ένα τόσο ισχυρό κίνητρο. Και από την στιγμή που ο Ιντέγιε έχει αποδείξει πως μπορεί να σταθεί πολύ καλά σε επίπεδο Champions League έχει όλα τα φόντα να αναδειχθεί σε πρόσωπο του αγώνα και να υπενθυμίσει σε όσους τον... ξέχασαν ή τον αδίκησαν ή τον κατέκριναν το πόσο αξίζει ακόμα. Άλλωστε scouts από το Νησί και αγγλικές ομάδες καραδοκούν ξανά...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα