Αναβλήθηκε η εκδίκαση της έφεσης του Παναθηναϊκού

Gazzetta team
Αναβλήθηκε η εκδίκαση της έφεσης του Παναθηναϊκού

bet365

Δεκτό έκανε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ το αίτημα του Παναθηναϊκού για αναβολή της εκδίκασης της έφεσης των «πρασίνων». Η εκδίκαση προγραμματίστηκε για τις 16/12.

Η πανελλαδική αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους, έκανε την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ να κάνει δεκτό το αίτημα του Παναθηναϊκού για αναβολή της εκδίκασης της έφεσης των «πρασίνων» σχετικά με την τιμωρία που τους έχει επιβληθεί για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο, το οποίο ως γνωστό δεν άρχισε ποτέ.

Η εκδίκαση ορίστηκε για την ερχόμενη Τετάρτη στις 16/12, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως ο Ολυμπιακός με νέα του παρέμβαση ζητάει από την Επιτροπή να απορριφθεί η έφεση του Παναθηναϊκού και να ισχύσει η πρωτόδικη απόφαση η οποία θυμίζουμε πως είναι η εξής: «Βάσει των αναφερομένων στο από 21/11/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 2032/15/2153797 Έκθεση της Αστυνομίας". Επίσης, "Σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 36605/25-11-2015 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων": Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ συνολική χρηματική ποινή, ποσού εκατόν ενενήντα χιλιάδων ευρώ. Επιβάλλει συνολική ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές, τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών καθώς επίσης και την ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Τέλος, θεωρεί ότι η εγκαλούμενη Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ηττήθηκε με τέρματα 0-3 (άρθρο 21 παρ. 4 του Κ.Α.Π./Ε.Π.Ο.)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα