Πρόστιμα και αποχή στο τραπέζι για Γκριτζίκη - Καλογιάννη

Gazzetta team
Πρόστιμα και αποχή στο τραπέζι για Γκριτζίκη - Καλογιάννη

bet365

Η απόφαση του ΠΣΑΠ για αποχή, τα υπέρογκα πρόστιμα στις ΠΑΕ και η διαδικασία επιτήρησης ήταν τα θέματα που συζήτησαν Γκιρτζίκης και Καλογιάννης στη συνάντησή τους το μεσημέρι της Τετάρτης (9/12).

Ο πρόεδρος της Football League συναντήθηκε με τον επικεφαλής της ΕΠΟ, κουβεντιάζοντας για την απόφαση του ΠΣΑΠ για αποχή, εφόσον δεν υπογραφούν οι κανονισμοί που είχαν αρχικά συμφωνηθεί, ενώ στο τραπέζι έπεσε και το ζήτημα των προστίμων που επιβάλλονται στις ΠΑΕ. Από την πλευρά του, ο Καλογιάννης ζήτησε διακανονισμό για την εξόφληση των προστίμων ή συμψηφισμό με τα έσοδα από το Κύπελλο, ενώ υποστήριξε ότι θα έπρεπε να έχει προηγηθεί επίπληξη και μετά να ακολουθήσει η απαγόρευση μεταγραφών, ζητώντας παράταση για τη διαδικασία επιτήρησης των ομάδων.

«Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γ. Γκιρτζίκη, είχε σήμερα ο πρόεδρος της FOOTBALL LEAGUE κ. Σπ. Καλογιάννης προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν την Ένωση, και το ποδόσφαιρο γενικότερα. Μεταξύ άλλων συζήτησαν για την επαπειλούμενη, από τον ΠΣΑΠ, αποχή των ποδοσφαιριστών από τους αγώνες, την διαδικασία επιτήρησης των ομάδων από το τμήμα αδειοδότησης της ΕΠΟ και τις επιβληθείσες ποινές, και τα υπέρογκα πρόστιμα που επιβάλλονται στις ΠΑΕ για παραβάσεις του Πειθαρχικού Κώδικα και των άλλων Κανονισμών» αναφέρει το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Football League.

 

Τελευταία Νέα