Κανονικά ο Αντέτζο, έξω ο Βαλιός

Νίκος Τσιώκος
Κανονικά ο Αντέτζο, έξω ο Βαλιός

bet365

Ο Ντάνιελ Αντέτζο συμμετείχε κανονικά στη σημερινή προπόνηση της Καλλονής, ενώ εκτός παρέμεινε ο Στρατής Βαλιός.

Ευχάριστα νέα για τον Θαλή Θεοδωρίδη στη σημερινή προπόνηση της Καλλονής. Ο τεχνικός του συλλόγου της Μυτιλήνης είδε τον Ντάνιελ Αντέτζο να συμμετέχει κανονικά σε αυτή και να τίθεται στη διάθεσή του για το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Νιγηριανός αποτελεί τον έναν από τους δύο βασικούς στόπερ της ΑΕΛΚ και ο Θεοδωρίδης δε θα ήθελε να στερηθεί τις υπηρεσίες του, τη στιγμή που η ομάδα του παλεύει για την παραμονή και βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Αντίθετα, εκτός παρέμεινε ο Στρατής Βαλιός, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια με μπάλα, ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικά τετράγωνα, τελειώματα φάσεων και οικογενειακό δίτερμα.

Έτσι, η προετοιμασία της ομάδας της Λέσβου θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (12/12), όταν θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα