H UEFA καλωσορίζει τον Γκάρι Νέβιλ (pic)

Δημήτρης Ρούσσος
H UEFA καλωσορίζει τον Γκάρι Νέβιλ (pic)

bet365

Μετά από 4 χρόνια απουσίας, ο Γκάρι Νέβιλ επιστρέφει, ως προπονητής αυτή τη φορά, στο Τσάμπιονς Λιγκ και η UEFA τον καλωσόρισε μέσω του επίσημου λογαριασμού της διοργάνωσης στο twitter.

O Άγγλος αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε 111 αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης απ' το 1994 έως το 2011, συνδέοντας το όνομα του με τις κατακτήσεις του τροπαίου απ' τους «κόκκινους διαβόλους» το 1999 στη Βαρκελώνη και το 2008 στη Μόσχα, ενώ συμμετείχε και στους δυο χαμένους τελικούς απ' τη Μπαρτσελόνα στη Ρώμη (2009) και Λονδίνο (2011).

Στον αποψινό (9/12, 21.45) αγώνα απέναντι στη Λυών ο Νέβιλ επιστρέφει στη διοργάνωση, ως προπονητής της Βαλένθια, στο πρώτο του μάλιστα παιχνίδι στον πάγκο των «νυχτερίδων». Η UEFA του απηύθηνε θερμό καλωσόρισμα μέσω του λογαριασμού της στο twitter:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα