Το σερί της Αρσεναλ και το... μηδέν στον Πειραιά!

Gazzetta team
Το σερί της Αρσεναλ και το... μηδέν στον Πειραιά!

bet365

Μια στροφή κι όλα... ανοιχτά! Ποιες ομάδες θα βρεθούν στην κλήρωση της 13ης Δεκεμβρίου; Τα ισχυρά χαρτιά, οι παραδόσεις που δεν σπάνε, αλλά και το τρελό σερί του Βενγκέρ που βρίσκεται σε κίνδυνο!

Ενενήντα λεπτά, ένα εισιτήριο για τους «16» του Champions League σε ένα κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης». Ολυμπιακός vs Αρσεναλ και οι «ερυθρόλευκοι» στο γήπεδο με σύμμαχο την παράδοση, αφού σε τρία εντός έδρας παιχνίδια με τους «Κανονιέρηδες» έχουν το απόλυτο νικών! Μάλιστα, ο... σύμμαχος γίνεται ισχυρότερες, όταν στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια με ομάδες από το Νησί, οι Πειραιώτες έχουν πέντε νίκες και μια ισοπαλία! Η Sportingbet.gr προσφέρει τον άσο στο 3.50, ενώ η νίκη... πρόκριση των Λονδρέζων τιμάται στο 2.00! Αξίζει να σημειωθεί, πως η Αρσεναλ ποτέ δεν έμεινε εκτός από τα νοκ άουτ του Champions League από τη νέα μορφή της διοργάνωσης τη σεζόν 2003-04!

Η Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμα σου αν ο Οσκαρ σκοράρει στην αποψινή αναμέτρηση της Τσέλι με την Πόρτο για το UEFA Champions League.

Η Λεβερκούζεν... καίγεται, η Μπαρτσελόνα θέλει να συνεχίσει το αήττητο, αυτή τη φορά χωρίς τον τραυματία, Νεϊμάρ! Ομως το... δίδυμο Μέσι και Σουάρες θα προσπαθήσει ξανά να πάρει την ομάδα στις πλέτες του! Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ σε επτά διαδοχικές σεζόν στη διοργάνωση έχει πετύχει 5+ γκολ, κάτι που δεν έχει καταφέρει κανείς, ενώ ο Ουρουγουανός έχει 12 γκολ και πέντε ασίστ σε 15 ματς της διοργάνωσης. Να σκοράρει πρώτος ο Μέσι προσφέρεται στο 4.33 από τη Sportingbet.gr, ενώ να πετύχει 2 γκολ στο 4.20!

Ματς δίχως αύριο για τον Special One; Η Τσέλσι έχει πάρει την κατηφόρα και ο Μουρίνιο αντιμέτωπος με τα σενάρια απόλυσης! Στο Champions League, οι Μπλε παίζουν... τελικό, αφού ενδεχόμενη ήττα από την Πόρτο θα τους αφήσει εκτός διοργάνωσης! Ο Ζοσέ Μουρίνιο απέναντι στην ομάδα με την οποία... μάγεψε την Ευρώπη! Η Τσέλσι πάντως έχει ένα ισχυρό χαρτί, την παράδοση! Τρεις φορές έχει υποδεχθεί τους Δράκους, τρεις νίκες έχει κάνει, ενώ η Πόρτο δεν κατάφερε ποτέ στα επτά τελευταία ραντεβού με τους Μπλε να κρατήσει την εστία της ανέπαφη! Οι Δράκοι... κολλάνε στο Νησί και σε 16 ταξίδια τους δεν έχουν νικήσει ποτέ (2 ισοπαλίες και 14 ήττες), ενώ απέτυχε να σκοράρει στις τέσσερις από τις πέντε πιο πρόσφατες επισκέψεις! Η Sportingbet.gr προσφέρει το N.G στο 1.85! Τι κάνει η Τσέλσι στους ομίλους του Champions League εντός έδρας; Εχει χάσει μόλις μια φορά στα 37 τελευταία παιχνίδια, έχοντας παράλληλα 28 νίκες! Η νίκη των Μπλε προσφέρεται από τη Sportingbet.gr στο 2.20!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα