«Φτάνουμε στο τέλος της περιπέτειας»!

«Φτάνουμε στο τέλος της περιπέτειας»!

Γιώργος Τσακίρης
«Φτάνουμε στο τέλος της περιπέτειας»!

bet365

Ο Νίκος Στράτος μίλησε σε ΑΕΚτσηδες για το θέμα του γηπέδου στη διάρκεια της κηδείας του Κώστα Φουρνάρου.

Το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ και της ανέγερσης αυτού στην Νεα Φιλαδέλφεια και στο οικόπεδο που ανήκει στην ΑΕΚ είναι καθημερινά το βασικό θέμα συζήτησης των Ενωσιτών όπου κι αν βρίσκονται

Το ίδιο έγινε και χθες στη διάρκεια της κηδείας του αγνού και μεγάλου οπαδού της ΑΕΚ Κώστα Φουρνάρου όπου βρέθηκε ο Νίκος Στράτος που νωρίτερα χθες το πρωί μετείχε στη συζήτηση με την Πολιτεία και τον Δήμο για το θέμα του κυκλοφοριακού και των θέσεων πάρκινγκ.

Δεν θα μπορούσαν λοιπόν οι ΑΕΚτσήδες να μην ρωτήσουν τον Νίκο Στράτο τι γίνεται στο συγκεκριμένο καυτό θέμα με τον ίδιο να εξηγεί όσα ισχύουν και συμβαίνουν.

«Εκτιμώ ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία για να γίνει πραγματικότητα το όνειρο των οπαδών μας, που το μόνο που ζητάνε είναι να γίνει το γήπεδο. Αυτό που σας λέω είναι ότι όλα τα δίκια είναι με το μέρος μας και δεν το αρνείται πλέον κανείς. Το Σωματείο Α.Ε.Κ. είναι ιδιοκτήτης του οικοπέδου εδώ και ενενήντα χρόνια. Μέχρι το 2003 είχαμε το γήπεδό μας. Το 2014 ψηφίσθηκε από την Βουλή των Ελλήνων ένας νόμος που περιγράφει με λεπτομέρεια πως θα πρέπει να γίνει το νέο Γήπεδό μας. Το 2015 έχομε την απόφαση της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας που δικαιώνει την Α.Ε.Κ. και την ΔΙΚΕΦΑΛΟ και θωρακίζει και νομικά την κατασκευή. Όλα τυπικά και νόμιμα» είπε και κατέληξε:

«Σ’ όσες επιτροπές και να πάνε οι μηχανικοί μας, με επικεφαλής τον κ. Ανδριόπουλο δεν θα κουράζονται να κάνουν αναλύσεις με επιστημονικό τρόπο με τις μελέτες που έχουν συνταχθεί για όλα τα θέματα και να δίνουν απαντήσεις σ΄ όλες τις απορίες και ερωτήσεις, με καρτερικότητα, υπομονή και πολιτισμένα. Είναι αλήθεια ότι περνάμε από Ιερά Εξέταση αλλά επειδή το δίκαιο είναι με το μέρος της Α.Ε.Κ. δεν θα κουραστούμε να δίνουμε απαντήσεις σε όλους τους θεσμικούς παράγοντες. Θα είμαστε παντού όπου μας ζητηθεί. Αλλά νομίζω ότι φθάνουμε στο τέλος της περιπέτειας, για να στηθεί το εργοτάξιο. Το δόγμα όλων όσων εργάζονται για αυτό τον σκοπό ταυτίζεται με τον οραματιστή του έργου, κ. Δημήτρη Μελισσανίδη, που είπε ότι ''η Α.Ε.Κ. χωρίς δικό της γήπεδο δεν έχει μέλλον».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα