Φαν Χάαλ: «Αυτός δεν είναι ο Σβάινστάιγκερ που ήξερα…» (gTV)

Δημήτρης Ρούσσος
Φαν Χάαλ: «Αυτός δεν είναι ο Σβάινστάιγκερ που ήξερα…» (gTV)

bet365

Η… «φαγούρα» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τον αποκλεισμό της απ’ τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ φαίνεται πως άρχισε νωρίς, με τον Λουίς Φαν Χάαλ να βγάζει στη «σέντρα» τον Μπάστιαν Σβάινστάιγκερ.

Ο Γερμανός μέσος αντικαταστάθηκε στο 69ο λεπτό της χθεσινής αναμέτρησης με τη Βόλφσμπουργκ, σε μια κίνηση του Ολλανδού τεχνικού που φαίνεται να έχει και συνέχεια.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα των «κόκκινων διαβόλων», ο Φαν Χαάλ μίλησε με διόλου κολακευτικά λόγια για την απόδοση του «Σβάινι» με τα χρώματα της νέας του ομάδας: «Δεν αλλάζω αβίαστα έναν ποδοσφαιριστή, το σκέφτομαι πρώτα. Ο Μπάστιαν θέλει να παίζει καλά σε κάθε ματς, ειδικά στη Γερμανία, όμως δεν τα καταφέρνει. Δεν μπορώ να πω πως είναι ο ίδιος παίκτης με αυτόν που γνώρισα στη Μπάγερν Μονάχου. Πάντως νομίζω πως στη συνέχεια της σεζόν θα μπορέσει να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες του».

Τα σχόλια του Ολλανδού προπονητή έρχονται σε συνέχεια των πρόσφατων «μπηχτών» που είχε πετάξει πριν λίγες μέρες, μετά την ισοπαλία της Γιουνάιτεντ με τη Γουέστ Χαμ στο Ολντ Τράφορντ για το πρωτάθλημα: «Όταν αγοράζεις έναν τέτοιο παίκτη, δεν περιμένεις απλά να σου δείξει τις αρετές του, αλλά να πάρει απ’ το “χέρι” όλη την ομάδα. Εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα, πιστεύω πως ο Σβάινστάιγκερ θα μπορούσε να είχε παίξει πολύ καλύτερα στα περισσότερα παιχνίδια ως τώρα».

Τότε δικαιολόγησε τα λεγόμενα του, αναφέροντας πως ο «Σβάινι» είναι «πολύ καλός μου φίλος, οπότε επιτρέπεται να του λέω τη γνώμη μου». Πλέον, μένει να φανεί αν μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό και την αποτυχία στο Τσάμπιονς Λιγκ, αρκεί αυτό ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις…

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα