Ανρί στο gazzetta.gr: «Μεγάλη ομάδα η Άρσεναλ, γνωρίζει τι πρέπει να κάνει»

Ανρί στο gazzetta.gr: «Μεγάλη ομάδα η Άρσεναλ, γνωρίζει τι πρέπει να κάνει»

Ανρί στο gazzetta.gr: «Μεγάλη ομάδα η Άρσεναλ, γνωρίζει τι πρέπει να κάνει»

bet365

O θρύλος της Άρσεναλ, Τιερί Ανρί μίλησε αποκλειστικά στο gazzetta.gr για την αποψινή κρίσιμη αναμέτρηση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η επίσκεψη-έκπληξη των Καρεμπέ και Αμπιντάλ!

Περασμένα μεσάνυχτα. Τα ματς της πρώτης δόσης της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League έχουν ολοκληρωθεί.

Οι εκκολαπτόμενοι αστέρες της Άρσεναλ, ανάμεσα τους και ο Έλληνας χαφ, Σάββας Μούργος συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το αποψινό ματς με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο του UEFA Youth League κάνοντας ασκήσεις στον ημιώροφο του ξενοδοχείου όπου έχει καταλύσει η αποστολή της αγγλικής ομάδας.

Ακολουθεί meeting ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των «κανονιέρηδων» και το τεχνικό επιτελείο.

Έπειτα από αρκετή ώρα, ξεπροβάλει η μορφή του εμβληματικού Τιερί Ανρί, του σπουδαιότερου παίκτη στην ιστορία της Άρσεναλ.

Ο Γάλλος σταρ βρίσκεται στο λυκαυγές μίας νέας καριέρας ως προπονητής και με την ιδιότητα του ασίσταντ στην ομάδα Νέων της Άρσεναλ (U-19) ταξίδεψε στη χώρα μας.

Ο Σάββας Μούργος μας εξηγεί πως η παρουσία του και μόνο στης προπονήσεις των μικρών της Άρσεναλ φτάνει και περισσεύει για να εμπνευστούν ποδοσφαιρικά ο ίδιος και οι συμπαίκτες του παρακολουθώντας τον τρόπο που δουλεύει ένας παγκόσμιος ποδοσφαιρικός «θρύλος».

Ο Ανρί αστειεύεται με τους ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ και μολονότι έχει ζήσει σχεδόν τα πάντα στο ποδόσφαιρο, συνεχίζει να υπηρετεί το άθλημα προσφέροντας τις πολύτιμες εμπειρίες του σε παιδιά που μέχρι πρότινος τον έβλεπαν μόνο σε πόστερ.

Ο Ολυμπιακός δίνει μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Champions League με την Αρσεναλ και η Vistabet σου προσφέρει bonus έως και 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα στον αγώνα.

Οι Ερίκ Αμπιντάλ και Κριστιάν Καρεμπέ νωρίτερα είχαν την ευκαιρία να τα πουν με τον συμπατριώτη και πρώην συμπαίκτη τους, ο οποίος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση πριν από περίπου έναν χρόνο.

Το gazzetta.gr παρά το προχωρημένο της ώρας, άδραξε την ευκαιρία και πλησίασε τον Τιερί Ανρί στον χώρο όπου βρισκόταν.

Ο Γάλλος αν και αρχικά αιφνιδιάστηκε δέχθηκε να πει δύο λίγες κουβέντες για την αποψινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ.

«Όλοι έχουν αντιληφθεί τις δυσκολίες του αγώνα. Ναι, είναι δύσκολο αλλά η Άρσεναλ είναι μεγάλη ομάδα και γνωρίζει τι πρέπει να κάνει. Δεν εξαρτόμαστε από κανέναν», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεύτερη ερώτηση δεν τέθηκε, αφού όπως μας εξήγησε ευγενικά ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Άρσεναλ ήταν ήδη αργά για συνεντεύξεις!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα