ΑΕΚ: Βλέπει την έξοδο ο Κρισάντους

ΑΕΚ: Βλέπει την έξοδο ο Κρισάντους

Gazzetta team
ΑΕΚ: Βλέπει την έξοδο ο Κρισάντους

bet365

Η ένταση ανάμεσα σε Μιλοβάνοβιτς και Κρισάντους, οδηγεί τον Νιγηριανό εκτός ομάδας, ενδεχομένως και την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με την Ώρα των Σπορ, ο Αφρικανός στράικερ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι έμεινε εκτός αποστολής την περασμένη Κυριακή (6/12), κάτι που προκάλεσε αναστάτωση στα αποδυτήρια. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ανέλαβε να λύσει το θέμα, μιλώντας με τον παίκτη, όμως η συνομιλία τους έγινε σε έντονο ύφος και εντάθηκε ακόμη περισσότερο, όταν ο «Μάκης» ζήτησε επιπλέον διήμερη άδεια από τους συμπαίκτες του. Ο Πογέτ φέρεται να συμφώνησε, αλλά ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης έγινε έξαλλος με το αίτημα και φέρεται να είπε στον Αφρικανό πως θα του βρει πρόταση για να αποχωρήσει από την ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα