ΠΑΟΚ: Τα φώτα πάνω στον Μπερμπάτοφ

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Τα φώτα πάνω στον Μπερμπάτοφ

bet365

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ επιστρέφει στη Γερμανία και η παρουσία του δίνει «άλλο χρώμα» στο διήμερο της παραμονής του ΠΑΟΚ στο Ντόρτμουντ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Σταύρος Σουντουλίδης

Ο Μπερμπάτοφ πήγε τον Ιανουάριο του 2001 στο Λεβερκούζεν καταφέρνοντας να εκτινάξει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αγωνιζόμενος πεντέμιση χρόνια με τη φανέλα της Μπάγερ 04.

Στο Λεβερκούζεν, μια κοντινή πόλη η οποία απέχει μόλις 75 χιλιόμετρα από το Ντόρτμουντ, υπήρξε συμπαίκτης (2004-2006) με τον Γκονζάλο Κάστρο, ο οποίος σήμερα ανήκει στο ρόστερ της Μπορούσια και ήταν αυτός που ισοφάρισε σε 1-1 στον αγώνα της Τούμπας.

Ο Βούλγαρος φορ ξεπέρασε τον τραυματισμό του στη γάμπα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, που το πρωί «πέταξε» από τη Θεσσαλονίκη για το Ντόρτμουντ.

Ο «Ντίμκο» είναι σε καλή κατάσταση και θα καθίσει δίπλα δίπλα με τον Ιγκόρ Τούντορ στην συνέντευξη Τύπου πριν από την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ. Όπως και να το κάνουμε η κοινή παρουσία των δύο «ενώπιον ενωπίω», Ελλήνων και Γερμανών δημοσιογράφων, έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Μετά τη μίνι κρίση που δημιουργήθηκε με την αλλαγή του στον αγώνα με την Καμπάλα, την αποχώρηση του από το γήπεδο, τις φήμες περί μεταγραφής του, αλλά και την παρέμβαση Σαββίδη με δηλώσεις μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο, ο Βούλγαρος επιθετικός αναμένεται να τοποθετηθεί δημόσια για πρώτη φορά και να δώσει τις δικές του απαντήσεις στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της UEFA, που θα ξεκινήσει στις 19:15 (ώρα Ελλάδας).

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα