Φαν Χαάλ: «Είχα πει ότι ήταν δύσκολος ο όμιλος»

Gazzetta team
Φαν Χαάλ: «Είχα πει ότι ήταν δύσκολος ο όμιλος»

bet365

Ο Λουίς φαν Χαάλ τόνισε ότι ο όμιλος ήταν πιο δύσκολος απ' ότι πίστευαν οι περισσότεροι για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δήλωσε απογοητευμένος για τον αποκλεισμό, αλλά επισήμανε βελτίωση σε σχέση με πέρυσι.

«Ήταν ένα τρελό παιχνίδι. Μετά από μερικά παιχνίδια που δεν σκοράρουμε, πετυχαίνουμε δύο, αλλά χαρίζουμε ένα μέσα σε δύο λεπτά, δύο φορές. Ναι. Είναι δύσκολο να το αντιληφθείς, όταν αμύνεσαι τόσο καλά συνήθως. Είμαι χαρούμενος που σκοράραμε, αλλά καθόλου ευχαριστημένος που χαρίσαμε από ένα γκολ δύο φορές μέσα σε δύο λεπτά. Πρέπει να αναλύσουμε τι συνέβη, γιατί κανονικά είμαστε πολύ καλοί σε αυτό το κομμάτι» δήλωσε αρχικά ο Ολλανδός, προσθέτοντας: «Είπα από την αρχή ότι αυτό ήταν ένα δύσκολο γκρουπ και το βλέπετε στα αποτελέσματά μας. Οι αντίπαλοί μας δεν ήταν αυτοί που νομίζατε. Συνήθως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τερματίζει πρώτη ή δεύτερη στο γκρουπ, αλλά δεν συμφωνώ μαζί σας ότι αυτός ήταν ένας εύκολος όμιλος».

Για τη συνέχεια της φετινής σεζόν, σημείωσε: «Τελείωσε τώρα. Δεν μπορείς να δείξεις τι αξίζεις πλέον στο Champions League, την κορυφαία διοργάνωση. Πρέπει να περιμένουμε την νέα σεζόν, αλλά έχουμε αρκετά ακόμη για να διεκδικήσουμε, το Κύπελλο Αγγλίας και την Premier League».

Για τις απουσίες των Κόκκινων Διαβόλων, επισήμανε: «Έπρεπε να παίξουμε με πολλές απουσίες και στα τελευταία 15-20 λεπτά με δέκα παίκτες. Πρέπει να αναλύσουμε τις συνθήκες, που δεν ήταν καλές για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να παίξει αυτό το παιχνίδι. Αλλά είναι δύσκολο να γίνει κατανοητό αυτό, γιατί ο κόσμος, οι παίκτες και ο προπονητής θέλουν την νίκη σε κάθε ματς. Δεν είναι έτσι όμως. Στον αθλητισμό μπορείς να χάσεις. Είναι ένα βήμα πίσω φυσικά, αλλά είδατε σήμερα ότι αρκετοί από τους νεαρούς μας παίκτες, απέδωσαν πολύ καλά».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Δεν μπορώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου αυτήν τη στιγμή γιατί είμαστε εκτός Champions League. Παίξαμε όλα αυτά τα παιχνίδια και είμαστε ακόμη σε καλή θέση στο πρωτάθλημα, οπότε τα γεγονότα δείχνουν ότι είμαστε καλύτερα από την περυσινή σεζόν. Αυτή είναι η θέση μου, γιατί μπορώ να μιλήσω μόνο με γεγονότα. Είμαι απογοητευμένος για τον αποκλεισμό φυσικά».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα