Μουρίνιο: «Μπορούμε να κερδίσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ - είναι γνωστή η αξία μου»! (gTV)

Δημήτρης Ρούσσος
Μουρίνιο: «Μπορούμε να κερδίσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ - είναι γνωστή η αξία μου»! (gTV)

bet365

Σαφής για τις δυνατότητες του και με φιλοδοξίες που εκτείνονται πολύ… πέρα απ’ την απλή πρόκριση στην επόμενη φάση εμφανίστηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο!

Οι πρωταθλητές Αγγλίας θέλουν νίκη επί των «δράκων», το βράδυ της Τετάρτης (9/12) στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για να πάρουν την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε αισιόδοξος, τόσο για το αποτέλεσμα, όσο και για τη… θέση του στον πάγκο της ομάδας!

«Ξέρω ότι είναι ευκολότερο να πάρουμε το Γιουρόπα Λιγκ για να παίξουμε ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου, όμως αντί γι΄αυτό, μπορούμε να κατακτήσουμε απευθείας το Τσάμπιονς Λιγκ», είπε και άφησε άφωνους άπαντες στη συνέντευξη Τύπου!

«Ο Αμπράμοβιτς ξέρει την αξία μου...» είπε μεταξύ άλλων, ενώ παράλληλα κάλεσε άπαντες να θυμηθούν τα θετικά που έχει συνεισφέρει στο σύλλογο.

Δείτε τις δηλώσεις του Πορτογάλου:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα