Τα πλάνα των Σίλβα και Βενγκέρ για τον... τελικό! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Τα πλάνα των Σίλβα και Βενγκέρ για τον... τελικό! (pics)

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα και ο Αρσέν Βενγκέρ έχουν ξεκαθαρίσει στο μυαλό τους το πως θέλουν παίξουν το βράδυ της Τετάρτης. Ποιές οι πιθανές αρχικές ενδεκάδες.

Ο Σίλβα και ο Βενγκέρ ότι είχαν να πουν το είπαν την Τρίτη στα media. Ο Πορτογάλος προπονητής αλλά και ο έμπειρος Αλσατός τεχνικός έχουν ήδη σχεδιάσει το πως θα παίξουν το βράδυ της Τετάρτης στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Ο Μάρκο Σίλβα από την μεριά του προσανατολίζεται σε μία ενδεκάδα με Ρομπέρτο κίπερ, Ομάρ δεξί μπακ, Μαζουάκου αριστερά, κέντρο άμυνας με επικρατέστερο... δίδυμο τους Μποτία και Σιόβα, άξονα με Μιλιβόγιεβιτς - Κασάμι, δεκάρι ο Φορτούνης, δεξί εξτρέμ ο Πάρντο, αριστερά ο Σεμπά και φορ ο Ιντέγιε. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν εκτός από τον Ντα Κόστα οι Καμπιάσο και Σαλίνο.

Για την Άρσεναλ η επικρατέστερη... εκδοχή είναι με τον Τσεχ κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ τον Μπεγερίν, αριστερά τον Μονρεάλ και στόπερ τους Κοσιελνί και Μερτεζάκερ. Στο κέντρο θα είναι οι Φλαμινί, Ράμσεϊ και Οζίλ, δεξί εξτρέμ ο Γουόλκοτ, αριστερό ο Τσάμπερλεϊν και φορ ο Ζιρού.

Αναλυτικά η αποστολή των Πειραιωτών: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγιε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας και Βούρος. Δείτε στην Gallery τις δύο πιθανές ενδεκάδες.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα